Hi. Poszukuję osób/osoby z SK, może ktoś tu siedzi. Chciałbym się dowiedzieć o miejscówkach i z kim można pojeździć/spotkać kogoś... Samemu wypadałem derty za szpitalem i dropa obok Lidla.
Czesc ! odezwij sie domnie na GG 6517086 ! Miejscowki trzeba pokazac bo ciezko onich pisac:P co do ludzi jezdzacych to wyadje mi sie ze jakis poziom jest aa jezdzaca ekipa miesci sie w 10.... swoja droga trzebas sie pochawalic ze ostatnio wykrecony zostal unas Backflip:P ztego co wiem to chyba pierwszy w wojewodztwie Swietokrzyskim ... chyba ze oczyms niewiem :) Nic Pozdrawiam ! ii czekam na kontakt!
Jasne zawsze lepiej jak jest wiecej osob jezdzacych ! mozna sie ustawic zebral bys ludzi od Ciebie kto jezdzi unas tez sie troche znajdzie ii mozna razem polatac ! do konca tego tygodnia czekam na amortyzator tak ze od przyszlego oo ile snieg nie spadnie ! mozemy sie ustawiac ! napisz kiedy by wam odpowiadalo!:)
Lol sory za to GG 6417086 :P aa co do ustawki to ja jestem elastyczny jak guma w gaciach! ale napisz jak cos wczesniej bo czasami na weekendach mnei niema aa wsumie tylko chyba weekendy wchodza w gre jesli jakas ustawke bysmy planowali :) aaa na ile osob odwas mozna liczyc ??:)
ja bym wpadł do Was ale nie wiem czy w tym sezonie... bo niedługo spadnie śnieg a my zanim się zbierzemy to troche zejdzie.. ale jak coś to bede miał Twój num,er gg i sie odezwe
Fajnie by bylo jakbyscie wpadli donas najlepiej jeszcze w tym sezonie :) aa co tam jak snieg spadnie more funn jest :P aa hopki to bysmy odsniezyli przed wasym przyjazdem zeby bylo gdzie polatac:) tak ze zbierajcie sie daleko niemacie :P
Zapisałem sobie do Ciebie numer na gg jak bedziemy mieli jakies plany to wpadniemy. ja musze doprowadzić swój rower do łądu i kilku kolegów zwołac i mozna wpaść..
pzdr