DANGEROUS MIKE DS 2.0 + MARZOCCHI SHIVER
DANGEROUS MIKE DS 2.0 + MARZOCCHI SHIVER
Witam mam takie pytanie jak będzie się sprawować rowerek na ramce dangerous mike dual slalom 2.0 (DM DS. 2.0 ) z amortyzatorem marzocchi shiver 2003 na kołach 24x24 albo 26x26 ?? czy może wyrwać główkę??
swietny konfig, za miesiac, dwa tez bede mial z przodu shive(obecnie dnm usd180 + ds 3.0 na 2x24")... do dropow i ogolnego katowania, dla mnie bomba.
o glowke raczej nie masz sie co bac ze ci sie rozjedzie, pozatym shive mozesz sobie na polkach opuscic i katy beda ok.
W skrocie - zajebisty rowerek do katowania.
o glowke raczej nie masz sie co bac ze ci sie rozjedzie, pozatym shive mozesz sobie na polkach opuscic i katy beda ok.
W skrocie - zajebisty rowerek do katowania.
http://alek.pinkbike.com/album/haldy-2008/
Re: DANGEROUS MIKE DS 2.0 + MARZOCCHI SHIVER
Niechcem sie wymądrzać ,ale zaduzo juz ram parki DM widzialem rozjebanych i niekupilbym go dlatego.
Re: DANGEROUS MIKE DS 2.0 + MARZOCCHI SHIVER
Marki DM owszem. Ich fulle mają sporo wad, ale sztywniaki? Ja rozwalonego sztywniaka nie widziałem...pitbul pisze:Niechcem sie wymądrzać ,ale zaduzo juz ram parki DM widzialem rozjebanych i niekupilbym go dlatego.
-
- Kontakt: