Peja - Szacunek Ludzi Ulicy
Peja - Szacunek Ludzi Ulicy
Jak w temacie. Ma ktos to moze?? cały album mi chodzi. Jak mozecie zapodajcie na jakis serwer. Będe dłuznikiem do konca życia:P:P
-
- Kontakt:
www.no-1.pl tam masz ma forum w dziale polski hip hop...
KlocekLego no mi sie wydaje ze chyba pomyiłes fora:||||| dla porzuconych dzieci to chyba jakis www.pajcyk.pl powiedz mamie zeby chociaz na swieta cie troche pokochała...
A do moderatorów, DAJCIE MU BANA
-
- Kontakt:
Piter_TL pisze: KlocekLego no mi sie wydaje ze chyba pomyiłes fora:||||| dla porzuconych dzieci to chyba jakis www.pajcyk.pl powiedz mamie zeby chociaz na swieta cie troche pokochała...
za takie slowa to ja bym tobie bana dal i jeszcze lepa w gebe jakbym gdzies spotkał...
pozdrawiam
ps. zeby nie bylo, nie bronie kloca ale slowa trzeba wazyc ...
Kolega KlocekLego chciał Ci tylko uświadomić, że jesteś złodziejem :) i nie wiem dlaczego się tak strasznie unosisz...Piter_TL pisze:KlocekLego no mi sie wydaje ze chyba pomyiłes fora:||||| dla porzuconych dzieci to chyba jakis www.pajcyk.pl powiedz mamie zeby chociaz na swieta cie troche pokochała...
-
- Kontakt:
Kuba_Szczecin mowie o osobach ktore sie wypowiadały idz i kup sobie płyte itd;d
Bombell microsoft to maja kase okej;d czyli 50 centy i reszta amerykancow to moge sciagac ich piosenki bo maja kase?:> a rychu jest biedak?? to moze piosenki nie powinny sie dzielic na hh pop itd tylko podziałka kto ile ma kasy tych najdrozszych to sciagaj a biednych zostaw??
Bombell microsoft to maja kase okej;d czyli 50 centy i reszta amerykancow to moge sciagac ich piosenki bo maja kase?:> a rychu jest biedak?? to moze piosenki nie powinny sie dzielic na hh pop itd tylko podziałka kto ile ma kasy tych najdrozszych to sciagaj a biednych zostaw??
......cisza.....spokoj... eeee tam jebac system..