ja bym wzioł
rama-Jakiegos Dragstara lub signa ds-sam na nim jeżdże i jestem zadowolony koszt okł-300zł
korba-Jakiś Truvativ IsoFlow czy cos w tym rodzaju-120zł
kiera- kup cały zestaw z mostkiem truvativ'a na allegro stoja po 100zł
i co sądzisz na to ?
http://www.allegro.pl/item148946286_kor ... pust_.html
Ta korba jest dobra ale wiadomo mini isis lecz w sumie była to moja 1 korba i jestem zachwycony z jej pracy no wiadomo jest jest super ale jest bardzooo wyrzymała i jest tania
HyDdra sam się nie nadajesz... ;] skoro się nie nadaje to dlaczego na niej latałem cały rok na dirtach...? ramka mi się naprawde bardzo podoba, jak za taką cene to wypasik
Niestety poszła pod główką po ostrych 180 z widłem z przodu :/
Mam draga i cieżko się na nim cokolwiek robi... trzeba sie przyzwyczaić i wkładać we wszystko więcej siły, więc moim zdaniem odpusć draga sobie i kup dartmoora jakiegoś np street fighter'a, w bdb stanie kupisz za 300zł... Takie moje zdanie, a co do korb, to dobrze Ci radzą :P
moim zdaniem Sing Ds to 2 najlepsza rama w tej kategori cenowej. Wiadomo sign nie dorówna destroyerowi bo dest... to cro-mo wiec nie ma się ci dziwić ale destroyer jest ciężki i trudno będzie ci sie czegoś nauczyc ja radze Signa
No kurczak najlepszy sign w tej kategorii ?? Ja kupiłem Ballistica najwyższy model Dual Teama za 349 zł, wez pod uwage Dartmoora. Jest rewelacja. Nigdy Truvativ. Korbe polecam Reborn Cobra na jeden blat kosztuje 245 ale wyrwiesz taniej, a kiere może NS Bad Mama. Moge ja zalatwic za 99 jak ktos chce :)
Moja fura :D
http://images2.fotosik.pl/286/91b1679fab439772.jpg
sc jackal/ evil imperial, race face diabolus a kiera jakiegos truvativa ;p a tak serio to tak jak dh amator korba to rebon corba kiera ns bad mama/ moze x-up a rama moze drag albo destro ?
SZukaj jakis uzywek ram... lepiej kupic nie wiem jakąs uzywana kone scrap,shred,stuff niz tego draga który sie do niczego nie nadaje... albo jakis amtaffów pitbulli takie moje zdanie ...
pozdrower
Sprzedam :rame kona stuff 2005 15,5 400zł !!
gg4139952
Artrasikwlasnie chcialem kupic hamulec tarczowy na przod a widze ze sprzedajesz. Mozesz mi cos o nim powiedziec? jakim jest stanie, za ile, hydraulik czy mechanik, jaki rozmiar tarczy
pozdro