Potrzebuje 66 szprych tytanowych w cenie do 350zl/32szt o w miare standardowej dlugosci (ok 261mm). Fajnie tez gdyby szpryszki byly plazmowane.
Czy wie ktos gdzie moge je kupic? Interesuja mnie tylko sklepy w Polsce i Wlk. Brytanii.
tytanowe szprychy
tytanowe szprychy
www.trialshop.pl
O ja pieprze ale zajebista strona :ooo
Wlasnie czegos takiego potrzebowalem dziekowka!
Co do szprych to znalazlem Marwi Ti-Dye (ponoc DT sie lamia) nawet dosc tanio bo za $112/32szt. No i na dwoch kolach mozna prawie 0,5kg zaoszczedzic... Tyle ze do tego dochodzi przesylka no i clo z USA
Wlasnie czegos takiego potrzebowalem dziekowka!
Co do szprych to znalazlem Marwi Ti-Dye (ponoc DT sie lamia) nawet dosc tanio bo za $112/32szt. No i na dwoch kolach mozna prawie 0,5kg zaoszczedzic... Tyle ze do tego dochodzi przesylka no i clo z USA
www.trialshop.pl
Jako że zaplotłem już kilka kół i pracuje w sklepie roweroeym to powiem że koła zaplatane na tytanowych szprychach są za miękkie i niemaja praktycznie żadnej sztywności bocznej. Mój szef ma bzika na punkcie tytanu ale szprychy tytanowe są do bani. poprostu zamiękki materiał.
Nulla vis major pietate vera est.
To juz zalezy z jakiego tytanu sa zrobione. Owszem jest on byc dosc miekki ale z powodzeniem stosuje sie tytanowe szprychy w zawodniczych rowerach trialowych jako standard i tam spisuja sie one znakomicie. Nie musze chyba mowic o przeciazeniach jakie panuja w tym sporcie szczegolnie na napedzie i kolach. Znajomy jezdzi juz 2gi rok na takim kole i zlamal tylko jedna szpryche. Nie wiem jakie twoj szef stosowal ale wszystkie od 14g w gore powinny sie nadawac.
www.trialshop.pl