Azone z pękniętą główką
Azone z pękniętą główką
Witam, mam dylemat i prosze o pomoc:)
Jest do sprzedania a-zone za 200 zł z seryjnym damperem, tyle ze ma pękniętą główkę ... Myślałem zeby ja kupic i wysłac do mielca zeby mi pospawali. Wtedy za 300 zł miałbym nie głupią rame.
Pytanie tylko czy jakie jest ryzyko ze ta główka znów nie strzeli a jeśli nie główka to gdzies w pobliżu główki przez ten spaw :)
z góry dziękuje :)
Jak dla kogos pytanie wydaje sie głupie to mozecie skasowac temat:P jakos sobie poradze:)
pozdro 4 all bikers:)
Jest do sprzedania a-zone za 200 zł z seryjnym damperem, tyle ze ma pękniętą główkę ... Myślałem zeby ja kupic i wysłac do mielca zeby mi pospawali. Wtedy za 300 zł miałbym nie głupią rame.
Pytanie tylko czy jakie jest ryzyko ze ta główka znów nie strzeli a jeśli nie główka to gdzies w pobliżu główki przez ten spaw :)
z góry dziękuje :)
Jak dla kogos pytanie wydaje sie głupie to mozecie skasowac temat:P jakos sobie poradze:)
pozdro 4 all bikers:)
do trzech razy sztuka, ale co gdy za czwartym wypłynie ta nauka ?
ryzyko jest zawsze bo każdy nowy spaw osłabia rame. kiedyś spawałem rame to po paru dniach pękła dokładnie na krawędzi nowego spawu;-)
Jak bys wysłał ta rme do mielca to dobrze by było, zeby poza spawem wspawali Ci jakies dodatkowe wzmocniania...
mysle ze 300zł to dobra cena - aczkolwiek nie ufałbym takiej pękniętej ramie...
Jak bys wysłał ta rme do mielca to dobrze by było, zeby poza spawem wspawali Ci jakies dodatkowe wzmocniania...
mysle ze 300zł to dobra cena - aczkolwiek nie ufałbym takiej pękniętej ramie...
www.feel-free.pl
hmmmmm no kupic za ta cene warto tylko nie dawaj do mielca lepiej komus innemu a po 2 to dorobic wzmocnienia obwinac glowke blaszka tak jak ma karpiel albo dm dh1 albo ds1 na dodatek a zony pekaly jescze na wachaczu a teraz niedawno na allegro nowy a zon poszedl za 339 o ile pamietam ale nie wiencej niz 400