Azone z pękniętą główką

XSIDIX
Kontakt:

Azone z pękniętą główką

Post autor: XSIDIX »

Witam, mam dylemat i prosze o pomoc:)

Jest do sprzedania a-zone za 200 zł z seryjnym damperem, tyle ze ma pękniętą główkę ... Myślałem zeby ja kupic i wysłac do mielca zeby mi pospawali. Wtedy za 300 zł miałbym nie głupią rame.

Pytanie tylko czy jakie jest ryzyko ze ta główka znów nie strzeli a jeśli nie główka to gdzies w pobliżu główki przez ten spaw :)

z góry dziękuje :)

Jak dla kogos pytanie wydaje sie głupie to mozecie skasowac temat:P jakos sobie poradze:)

pozdro 4 all bikers:)
do trzech razy sztuka, ale co gdy za czwartym wypłynie ta nauka ?
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

ryzyko jest zawsze bo każdy nowy spaw osłabia rame. kiedyś spawałem rame to po paru dniach pękła dokładnie na krawędzi nowego spawu;-)

Jak bys wysłał ta rme do mielca to dobrze by było, zeby poza spawem wspawali Ci jakies dodatkowe wzmocniania...

mysle ze 300zł to dobra cena - aczkolwiek nie ufałbym takiej pękniętej ramie...
www.feel-free.pl
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

Pamiętam ze ktos z poznania jezdzil na bialym azonie z peknieta glowka i po spawaniu nadal ostro ja katowal :) Wiec warto sie zastanowic.
UFR
Kontakt:

Post autor: UFR »

jak za 200 zl i nadal masz dylemat to daj namiar na manego i ja kupie tego a-zona :P
XSIDIX
Kontakt:

UFR pisze:jak za 200 zl i nadal masz dylemat to daj namiar na manego i ja kupie tego a-zona :P
Hehe :) poprostu jak mam dac dwie bomby + spawanie czyli pewnie kolo 300 zł i pojezdzic kilka dni to podziekował :)
FR-SHOP
Kontakt:

Post autor: FR-SHOP »

hmmmmm no kupic za ta cene warto tylko nie dawaj do mielca lepiej komus innemu a po 2 to dorobic wzmocnienia obwinac glowke blaszka tak jak ma karpiel albo dm dh1 albo ds1 na dodatek a zony pekaly jescze na wachaczu a teraz niedawno na allegro nowy a zon poszedl za 339 o ile pamietam ale nie wiencej niz 400
XSIDIX
Kontakt:

FR-SHOP - jesli mówisz o tym białym azonie, to nie poszedł w ogole bo gosciu wycofał aukcje:) sam na niego czaiłem :)
FR-SHOP
Kontakt:

Post autor: FR-SHOP »

tez sie czailem na niego ale jescze inny byl
ODPOWIEDZ