muza!!!!
muza!!!!
Witam co sadzicie o tym zespole.(Nightwish: Once najnowsza plyta ale starsze tez byle zarabiste)
Mi sie bardzo podoba ale czekam na wasze komentarze!!
A moze polecacie jakies lepsze zespoly!!
Pozdrawiam
Mi sie bardzo podoba ale czekam na wasze komentarze!!
A moze polecacie jakies lepsze zespoly!!
Pozdrawiam
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jakies dziwne klimaty ;P
ogolnie zauwazylem taki trend ze jak jest jakis typ totalnie sie nie intere mjuzikiem i zaczyna jezdzic na rowerze to od razu jest wielkim fanem hardcora , ave satan i te sprawy...
nie wiem dziwne
aaaaaaaaagreeeesjaaaaaa!!!!!!!!!!!!
osobiscie wole bardziej czilloutowe klimaty :P
ogolnie zauwazylem taki trend ze jak jest jakis typ totalnie sie nie intere mjuzikiem i zaczyna jezdzic na rowerze to od razu jest wielkim fanem hardcora , ave satan i te sprawy...
nie wiem dziwne
aaaaaaaaagreeeesjaaaaaa!!!!!!!!!!!!
osobiscie wole bardziej czilloutowe klimaty :P
pokoj.
Borysewicz...no ja pierdole..zawsze chciałem to powiedziec ale nie wiedziałem jak !! POPIERAM !
Hard kor jest do dupy...i wszyscy o tym wiemy.
ave dziwko szatana, bede Cie jebał i gwałcił..potem zesram Ci sie na pysk, a ty mi jebniesz bąka w twarz ! no sorry czy to jest muzyka ? pff..muzyka.. tego przeciez nie mozna nazawac muzką, ja hip hopu nie słucham, ale denerwuje mnie jak ktos mowi ze hip hop jest bez przekazu, sorry a gdzie w tym całym gownianym i obsranym hewi metalu macie przekaz ? jakby sie tego słuchac nasza popolacja albo by zgłupiała, albo by sie poprostu zajbeała w imie miłosci do sztana !!
pozdrawiam
Hard kor jest do dupy...i wszyscy o tym wiemy.
ave dziwko szatana, bede Cie jebał i gwałcił..potem zesram Ci sie na pysk, a ty mi jebniesz bąka w twarz ! no sorry czy to jest muzyka ? pff..muzyka.. tego przeciez nie mozna nazawac muzką, ja hip hopu nie słucham, ale denerwuje mnie jak ktos mowi ze hip hop jest bez przekazu, sorry a gdzie w tym całym gownianym i obsranym hewi metalu macie przekaz ? jakby sie tego słuchac nasza popolacja albo by zgłupiała, albo by sie poprostu zajbeała w imie miłosci do sztana !!
pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/photo/927858/
sluchalem hc (czasem zdarza mi sie do tej pory cos wlaczyc) i z tego co wiem to w tej muzyce nie znajdziesz nigdy tekstow typu "ave dziwko szatana" hard core nie ma z satanizmem wiele przekazu, a jakbys znal klimaty tych ludzi to zmienilbys takze zdanie na temat przekazu w tych utworach... to tyle :)
-
- Kontakt: