Jaką dziare?
-
- Kontakt:
Jaką dziare?
Siema.
Chce sobie zrobić jakąs dobrą dziare oczywiscie w temacie rowerowym. Dawajcie pomysły!! Pozdro
Chce sobie zrobić jakąs dobrą dziare oczywiscie w temacie rowerowym. Dawajcie pomysły!! Pozdro
-
- Kontakt:
ja mysle ze zamiast dziary mógłbys zrobić tak:
-weź jakas tarcze z hamulca
-włóż ja do ognia na około 5-10minut
-wyjmij tarcze(musi byc goraca) i połóż ja sobie na klate
Stary bedziesz miał typowo "bajkierska" dziare za darmo a i jeszcze różowym idotka wmówisz ze to jest blizna od udezenia podczas niedolecianej 30metrowej chopy, stary wszytskie beda piszczec na Twój widok!
-weź jakas tarcze z hamulca
-włóż ja do ognia na około 5-10minut
-wyjmij tarcze(musi byc goraca) i połóż ja sobie na klate
Stary bedziesz miał typowo "bajkierska" dziare za darmo a i jeszcze różowym idotka wmówisz ze to jest blizna od udezenia podczas niedolecianej 30metrowej chopy, stary wszytskie beda piszczec na Twój widok!
My bike:
http://img338.imageshack.us/my.php?image=img9516fc9.jpg
http://img338.imageshack.us/my.php?image=img9516fc9.jpg
Jeszcze wtrące że niestety też chciałem kiedyś mieć tatoo, "no te se zrobiłem" i teraz troche żałuję! Robiłem też koszulki, jedna mi został do dzisiaj,i o dziwo na plecach jest napisane gotykiem FREERIDER. Ach ta młodość!
To musi być coś uniwersalnego! Żadna marka, żadna firma - wszystko przemija! Spróbuj jakieś fajne zdjęcie np. kolesia który robi stolik przerysować na kalkę techniczną i pokąbinuj z zarysem postaci.
To musi być coś uniwersalnego! Żadna marka, żadna firma - wszystko przemija! Spróbuj jakieś fajne zdjęcie np. kolesia który robi stolik przerysować na kalkę techniczną i pokąbinuj z zarysem postaci.
mAcieKzJa osiem lat temu kupiłem Marcoka Z1 no to se koszulki robiłem, czapeczke, naklejki ma rowerek przyklejałem- poprostu miłość forever do wielkiego M! (nawet tatoo wchodziło w grę) Ale świat poszedł do przodu. pojawiły się Shermany, FOX'y, i bym teraz K***A z wielkim "M" na plecach chodził! ;-)))
Chodzi mi o to, aby ten młody człowiek, kóry założył ten temat 3 x... NIE-100 X pomyślał nad swoją decyzją. Ja osobiście lubie tatoo i sam mam, ALE...
Chodzi mi o to, aby ten młody człowiek, kóry założył ten temat 3 x... NIE-100 X pomyślał nad swoją decyzją. Ja osobiście lubie tatoo i sam mam, ALE...
no wlasnie temat tattoo i piercingu jest śliskim tematem... tatuaże i kolczyki to gówno... atrakcja na pare miesięcy - wiem co mówię! tatuaż uznałem, że sobie zrobie na stare lata - jak już będę miał wszystko gdzieś...
za młodu lepiej znaleźć inną forme wyróżnienia sie w tłumie... może zacznij sie uczyć i wygraj jakąś olimpiade - też sposob na szpan - w dodatku zasłużony:P
za młodu lepiej znaleźć inną forme wyróżnienia sie w tłumie... może zacznij sie uczyć i wygraj jakąś olimpiade - też sposob na szpan - w dodatku zasłużony:P
www.feel-free.pl
heheheheNIN pisze:Ale świat poszedł do przodu. pojawiły się Shermany, FOX'y, i bym teraz K***A z wielkim "M" na plecach chodził! ;-)))
fajny tautaz rowewrowy ma mój znajomy:
Artystyczna wizja kawałka zębatki i jakiegoś napisu na łydce, i to wygląda bardzo ok i taką dziare sam bym sobie zrobił.
Tatuaż Frutisa tez jest niczego sobie.
Dziary są bardzo ok, ale muszą być przemyślane. Napisać Freeride na plecach to sobie kazdy może. To musi byc coś kreatywnego.
A najlepiej zrób sobie słoneczko do okoła przyrodzenia ;) laski będą kwiczeć ;)
A osobiscie wolałbym kilka fajnych kolczyków od dziargania sie, ale zobaczymy jak to w zyciu bedzie, moze sie jeszcze podziargam.
Tatuaż fajna sprawa wciaga rownie mocna jak rower. Ja mam czerwono czarnego tribal smoka na lydce a planuje juz nastepny tylko troche szkoda mi plecówn a pozatym caly hajs rower wciaga. Jak skoncze rowere (o ile kiedys to nstapi) to na lopatce bedzie tribal wilk. A co do tematyki rowerowej to pogadaj z kims kto robi biomechanike oni najpredzej ci doradza np jakiegos fajnego stwora z elemtami rowerowymy ci zrobia alebo cos kolo tego. Tylko nigdy w zyciu nierob loga zadnej firmy . No chyba ze konkretnie zaplaca :)