P.2 vs. P.3 Dylemat!
P.2 vs. P.3 Dylemat!
A więc tak jak w temacie, kce kupić nową ramke na wiosne bo coca ma za nisko główke i nie ma wpuszczanych sterów czyt. korki haczą o dolną rure.
Byłem w MKbike w sopocie bo to moje ziomki aby zrobili cuś z ów korkami ale dupa:/ tata wytoczy 2mm podkładkę pod dolną miske sterów i będzie dobrze ale to narazie. Czyli który ze Speców? oglądałem sprzętownie i P.2 jest liderem i jest tańszy od P.3. P.2 mają w MKbike jak wróci z gwary bo to od Koralgola co o tym myslicie? Śmigam DH, SlopeStyle, Street, Dirt no i spore dropy a fulla nie kce bo smierdzą:P Rama będzie z Pike
POMOCY!
Byłem w MKbike w sopocie bo to moje ziomki aby zrobili cuś z ów korkami ale dupa:/ tata wytoczy 2mm podkładkę pod dolną miske sterów i będzie dobrze ale to narazie. Czyli który ze Speców? oglądałem sprzętownie i P.2 jest liderem i jest tańszy od P.3. P.2 mają w MKbike jak wróci z gwary bo to od Koralgola co o tym myslicie? Śmigam DH, SlopeStyle, Street, Dirt no i spore dropy a fulla nie kce bo smierdzą:P Rama będzie z Pike
POMOCY!
Brring
nie pamietam..ale do 2004 wszystkie ramy "P" wygladały tak samo..ale p.3 miala dodatkowy proces wyżazania w piecu co nieby miala ja wzmocnic..a pozniej weszla p.1 w wersji stalowej takze...i im blizej naszych czasów tym wiekszy zamęt....ale jesli chcesz dobrego sztywniaka to p.3 sie nada spokojnie..bo to rama projektowana do wysokich widelców o skoku 12-130 mm....
pomijajac fakt ze Darren jest przez nich wspierany..to jakos daj na Tych ramach radę
pomijajac fakt ze Darren jest przez nich wspierany..to jakos daj na Tych ramach radę
-
- Kontakt:
tak.ja wtedy sprzedawałem swoją prywatną.
jeśli ktoś bardzo by chciał po 1200zł są nówki ze skiteamu, ode mnie.
cena obejmuje ramy z pełną gwarą i zaciskiem podsiodłowym.
Ale załatwiam tylko konkrety,nie mam czasu na zastanawianie, negocjacje, bawienie się w grymasy, itp. ktoś chce za tyle, ja za tyle załatwiam
Pozdr
jeśli ktoś bardzo by chciał po 1200zł są nówki ze skiteamu, ode mnie.
cena obejmuje ramy z pełną gwarą i zaciskiem podsiodłowym.
Ale załatwiam tylko konkrety,nie mam czasu na zastanawianie, negocjacje, bawienie się w grymasy, itp. ktoś chce za tyle, ja za tyle załatwiam
Pozdr
-
- Kontakt:
P.2 i P.3 to te same ramy. No chyba,że mówisz o P.2 chromomolibdenowej???
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów