Mocna/lekka obręcz do Fr/4x/dirt
Mocna/lekka obręcz do Fr/4x/dirt
Witam!
Szukałem trosze w szukajce jednak nie jestem do konca przekonany i postanowilem zalozyc nowy temat. Wiec prosze tu nie bluzgac.
A mianowicie składam nowe koło PRZÓD pod qr 20 i mam dylemat co do obreczy. Ostatnio mialem Double Tracka i mialem z nim zero problemow ale 850gr to troche za duzo :/ Wiec szukam czegos lzejszego ale rownie mocnego co DT. Nie skladam ultra lekkiego kola tylko ciut lzejsze.
Koło bedzie złozone na piascie Dzikusa, i szprychy DT chamipon Black.
Co do obreczy to:
-fajnie by bylo jakby wazyla ok 600gram
-cena nie moze przekraczac 150zł ( ograniczony budzet :( )
Na oku mam SUPRE BH ktora narazie jest moim faworytem gdyz slyszalem same pozytywne opinie o niej.
Biore tez pod uwage S-TYPA.
Ale możę cos innego jest warte uwagi????
czekam na propozycje :)
Elo
Szukałem trosze w szukajce jednak nie jestem do konca przekonany i postanowilem zalozyc nowy temat. Wiec prosze tu nie bluzgac.
A mianowicie składam nowe koło PRZÓD pod qr 20 i mam dylemat co do obreczy. Ostatnio mialem Double Tracka i mialem z nim zero problemow ale 850gr to troche za duzo :/ Wiec szukam czegos lzejszego ale rownie mocnego co DT. Nie skladam ultra lekkiego kola tylko ciut lzejsze.
Koło bedzie złozone na piascie Dzikusa, i szprychy DT chamipon Black.
Co do obreczy to:
-fajnie by bylo jakby wazyla ok 600gram
-cena nie moze przekraczac 150zł ( ograniczony budzet :( )
Na oku mam SUPRE BH ktora narazie jest moim faworytem gdyz slyszalem same pozytywne opinie o niej.
Biore tez pod uwage S-TYPA.
Ale możę cos innego jest warte uwagi????
czekam na propozycje :)
Elo
S-typa, Single track. Zwazywszy, ze obrecz ma byc na przod to wcale nie potrzebujesz duzego klocka. Rigida taurus. Sporo tego by bylo. Powiem tak nei warto pakwoac na przod niczego pancernego bo za 3 lata jazdy nawet nie udalo mi sie scentrowac przedniego kola. Naotmiast kilka obreczy co mialem na tyle poleglo.
Ssij pento
-
- Kontakt:
580-590g wazy
www.google.pl link ;] , a gdze teraz maja nie wiem musial bys popytac po sklepach moze gdzies leza , zapewne na pewno leza moze mkbike warto sprawdzic rzucic okiem na allegro na zakonczone aukcje
www.google.pl link ;] , a gdze teraz maja nie wiem musial bys popytac po sklepach moze gdzies leza , zapewne na pewno leza moze mkbike warto sprawdzic rzucic okiem na allegro na zakonczone aukcje
www.mm-foto.pl
http://www.allegro.pl/item152957706_2_f ... 300zl.html
jak za uzywki srednia cena ale moze dogadasz sie z nim , no i dziwnie napisal " powinny " wyglada jak nowe lol to co on nie wiem jak wygladaj :D
jak za uzywki srednia cena ale moze dogadasz sie z nim , no i dziwnie napisal " powinny " wyglada jak nowe lol to co on nie wiem jak wygladaj :D
www.mm-foto.pl
-
- Kontakt: