Wytrzymały Panceż linki hamulcowej

prolite
Kontakt:

Wytrzymały Panceż linki hamulcowej

Post autor: prolite »

Siema slyszał moze ktos o takim? Ostatnio na pinbike widziałem u goscia taki gruby panceż wygladał jak taka jakby to była linka której uzywają alpinisci do wspinaczki ( czyli jakby pancerz był zrobiony z elastycznego materiału z tego z którego robione są liny alpinistycznem a w srodku była stralowa linka) z reszta jak znajde foto to pokaże)
ak47

Post autor: ak47 »

Ja mam mega wytrzymały pancerz w stalowym oplocie. Ciężko go zgiąć, jest bardzo sztywny. Docinali mi go w serwisie, bo w domu bym nie dał rady:) Niedługo będę kupować ten pancerz na tył, więc zapytam w sklepie co to za pancerzyk.
a-gang
Kontakt:

Post autor: a-gang »

Kewlarowy pancerz Jagwire.
ROwEr - http://www.pinkbike.com/photo/1147695/
Yogi
Kontakt:

Post autor: Yogi »

prolite .

wazne zeby pancerz byl twardy i sztywny.
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
Olek_Drag
Kontakt:

Post autor: Olek_Drag »

Mam ten pancerz z aukcji jest rewelacja :) super sztywny i bardzo wytrzymaly :D polecam :)
Pitbull '06+Sherman Flick Plus '05
Villen
Kontakt:

Post autor: Villen »

kumpel mial jagwire ale byl strasznie miekki. taki dupiaty. a ja teraz kupilem sobie jakis bardzo sztywny (przerzutkowy ponoc?) do hampli przod tyl. jest masakryczny, troszke kosztuje, ale spelnia role idealnie. troszke przy barspinach na gwiazdce w mostku jest porysowany, ale pod kevlarkiem (tak wyglada i jest rownie wytrzymaly) jest jakies 30 drucikow oplatanych i jeszcze jakies gumsko :) ciezko bylo mi to sensownie poprowadzic (most) przez co kabel jest lekko powyginany , co zwieksza twardosc klamki. ciezej sie ja wciska niestety. cos z tym sie pewnie da zrobic ale na razie nie kombinuje. za to z tylu nie ma powyrecanych zabardzo i jest fantastycznie, nawet po zakreconym barspinie skok klamki jest identyczny.
http://www.pinkbike.com/photo/1136980/

Kupie Kamere Canona MVX !!!!!!!!!
> Zielony <
Kontakt:

Post autor: > Zielony < »

Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
ODPOWIEDZ