Wytrzymały Panceż linki hamulcowej
Wytrzymały Panceż linki hamulcowej
Siema slyszał moze ktos o takim? Ostatnio na pinbike widziałem u goscia taki gruby panceż wygladał jak taka jakby to była linka której uzywają alpinisci do wspinaczki ( czyli jakby pancerz był zrobiony z elastycznego materiału z tego z którego robione są liny alpinistycznem a w srodku była stralowa linka) z reszta jak znajde foto to pokaże)
kumpel mial jagwire ale byl strasznie miekki. taki dupiaty. a ja teraz kupilem sobie jakis bardzo sztywny (przerzutkowy ponoc?) do hampli przod tyl. jest masakryczny, troszke kosztuje, ale spelnia role idealnie. troszke przy barspinach na gwiazdce w mostku jest porysowany, ale pod kevlarkiem (tak wyglada i jest rownie wytrzymaly) jest jakies 30 drucikow oplatanych i jeszcze jakies gumsko :) ciezko bylo mi to sensownie poprowadzic (most) przez co kabel jest lekko powyginany , co zwieksza twardosc klamki. ciezej sie ja wciska niestety. cos z tym sie pewnie da zrobic ale na razie nie kombinuje. za to z tylu nie ma powyrecanych zabardzo i jest fantastycznie, nawet po zakreconym barspinie skok klamki jest identyczny.
http://www.pinkbike.com/photo/1136980/
Kupie Kamere Canona MVX !!!!!!!!!
Kupie Kamere Canona MVX !!!!!!!!!
-
- Kontakt: