Poczta czy Użytkownik?

FixxerW11
Kontakt:

Poczta czy Użytkownik?

Post autor: FixxerW11 »

witam wszystkim. mam mały problem i proszę Was o pomoc otóż za pośrednictwem sudiego skontaktowałem sie z użytkownikiem tego forum ktory loguje się pod nickiem "bikerDHX" i umówiliśmy się ze on Nam wysyłą tose 2k4 i juniora 2k3, po czym my mu wysyłamy mojego Hanebrinka G7. poszedł na taki układ gdyż pokazaliśmy mu "oiągnięcia sudiego na allegro jako zabezpieczenie dla niego". we wtorek tydzień temu umówilismy się ze w piątek(przed sylwestrem) wyśle. już tydzień i nic...ani kontaktu z nim ani żadnych informacji. wysłąłem już pare maili żeby się dowiedzieć czy czekać czy nie. nie wiem może ktoś ma do niego bardziej bezpośredni kontakt np. telefon albo gg. byłbym wdzięczny. a również apel Ciebie BikerDHX: daj jakiś znak życia i powiec co robimy dalej. z góry dzięki za jakąkolwiek pomoc
WWW.WFSPORT.PL
sudi
Kontakt:

Post autor: sudi »

Nie chcę robić smrodu, ale tutaj chodzi tylko o kontakt... bo w gruncie rzeczy nie wiadomo- czekać, czy olać i wystawić na allegro ... Pomijam fakt, że gdyby ktoś poszedł na taki układ, że wysyłamy na jeden sygnał paczki, to tutaj by się można pożegnać przy takim podejściu... z towarem naturalnie. Osoba od tosy i jurka sprawiała wrażenie miłej i kompetentnej ( dokładny opis wad sprzętu, fotki ...) i tu mnie dziwi... bo nawet jeśliby się rozmyślił - powinien dac jakikolwiek znak... co i jak dalej... Bo jeśli rezygnuje, to naprawdę nikt mu za to głowy nie utnie- wystarczy poinformować... bo w tym momencie inni zainteresowani sprzętem są odsyłani z kwitkiem ...

Sprawa trafia na forum, nie aby komuś robić na złość... ale jako myślę, motywacja dla tej osoby, aby się pozbierać w sobie i wkońcu dać znać co i jak ... No chyba, że się wystraszył moich zasad tej transakcji... mimo podparcia ponad 1100 ( z hakiem nie małym ) pozytywami na allegro i 0 negatywami , które świadczą o moich sposobach na transakcje osobowe także posiada, więc gdyby coś było nie tak z mojej strony, mógłby zawsze wpaść wyjaśnić sprawę ...

Pozdrawiam
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

sudiwina po czesci lezy po Waszej stronie-finalizacje transakcji rozpoczyna sie od kontaktu telefonicznego...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
sudi
Kontakt:

piotrex To wiem... ale nr. telefonu i nawet danych do wysyłki nie dostałem ... a kontakt sie urwał, po mailu, ze ta osoba w piatek przed sylwkiem wysyła paczkę ...
WWW.WFSPORT.PL
Rod
Kontakt:

Post autor: Rod »

suchajcie ja tez czekam na paczke ponad tydzien wyslana w czwartek przed sylwkiem (priorytetem) i dupa do dzis nie ma ....ach ta poczta
MareKambo
Kontakt:

Post autor: MareKambo »

Stary ten cały BikerDHX czy jakoś tak umawiał się ze mną 31.12.06r. na zamiane za moją Gemini 900 za jego Tose i kase...
Do dziś sie nie odzywa i ma wszystko w dupie

Olejcie tego buca, robi sobie jaja, ale trudno sie dziwic jak sie ma 14 lat i małe pojęcie o tych sprawach, no a już wogule jak sie mieszka w takiej miejscowości jak on, w Grybowie. Ludzie stamtąd są ładnie mówiąc ... nienormalni
sudi
Kontakt:

MareKambo To wszystko wyjaśnia... bo z nami był umówiony trochę wcześniej - kilka dni. Gdybym się nie zabezpieczył , to byśmy zapewne stracili amorka... No nic. Widzę, ze sprzęt musi polecieć na allegro i trafić w bardziej kompetentne łapy.

Pozdrawiam!
WWW.WFSPORT.PL
MareKambo
Kontakt:

Post autor: MareKambo »

sudi Ciesze się że mogłem pomóc :)
piter krk
Kontakt:

Post autor: piter krk »

afera na ulicy sezamkowej....zaraz wielki ptak sie zjawi....
el_oguro
Kontakt:

Post autor: el_oguro »

Piotrek znowu zmienia sprzęt, ACHA
a to raczej wina gościa, bo poczta raczej nie nawala(mi zawsze wszystko dochodziło jak trzeba)
I love my pussy...
ODPOWIEDZ