Napinacz i support Howitzer
Napinacz i support Howitzer
Ok, niedługo zamierzam zacząć swój sezon 2007 :P i chcę wyposażyć swój bike w napinacz, posiadam support Truvativ Howitzer tak jak w temacie oraz korbe Truvativ Hussefelt Howitzer, mam tam 2 blaty 22T i 36T, zamierzam wywalić ten 22T i zostawić ten 36T (pasuje mi takie przełożenie) jednak jest problem przez ten support, chciałem zamówić PM SOCHO ale wcześniej wysłałem do kolesia maila z pytaniem czy będzie pasiło i odpisał mi, iż niestety napinacz jego produkcji raczej nie będzie pasował do mojego setup'u. :(
Na Forum (Tutaj) znalazłem gdzieś jak ktoś pisał, że taki napinacz będzie pasował na Howitzer, i już nie wiem co mam myśleć. Jedni mówią tak, drudzy zupełnie co innego.
Support mam 68mm oraz jedną podkładkę z lewej i dwie z prawej (od strony napędu).
Czy ktoś może mi napisać w takim razie co by mi pasowało? Jaki napinacz nabyć? Interesują mnie napinacze do 150zł.
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Pozdrawiam!
Na Forum (Tutaj) znalazłem gdzieś jak ktoś pisał, że taki napinacz będzie pasował na Howitzer, i już nie wiem co mam myśleć. Jedni mówią tak, drudzy zupełnie co innego.
Support mam 68mm oraz jedną podkładkę z lewej i dwie z prawej (od strony napędu).
Czy ktoś może mi napisać w takim razie co by mi pasowało? Jaki napinacz nabyć? Interesują mnie napinacze do 150zł.
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Pozdrawiam!
podlacze sie pod temat;p
jest taka sprawa, chce kupic rower a tam jest 3-rzedowa korba a ja chce zeby byla 1-rzedowa, jest to korba hussefelt, suport to dartmorr hard-barr i nie wiem jaka dluga jest os( jak trzeba to sie dowiem ), i czy tu jest jakas roznica ze do 1- rzedowej krotsza os a do 3-rzedowej dluzsza?? bo chce zostawic srodkowa zebatka i wsadzic napinacz shiftguide. ale pytanie jest takie: czy to bedzie chodzic z tym suportem?
jest taka sprawa, chce kupic rower a tam jest 3-rzedowa korba a ja chce zeby byla 1-rzedowa, jest to korba hussefelt, suport to dartmorr hard-barr i nie wiem jaka dluga jest os( jak trzeba to sie dowiem ), i czy tu jest jakas roznica ze do 1- rzedowej krotsza os a do 3-rzedowej dluzsza?? bo chce zostawic srodkowa zebatka i wsadzic napinacz shiftguide. ale pytanie jest takie: czy to bedzie chodzic z tym suportem?
Właśnie chodzi o to, że potrzebuje rockringów, a boxguide wymaga pozbycia się ich... :/
Zna ktoś jakiś dobry napinacz który składa się tylko z tego krzyżaka (bumerangu) i dwóch rolek, mocowanie na support? Myślałem o Project X ale podobno to niezła kupa jest... Wiem, że Shaman ma taki w ofercie ale on kosztuje koło 200zł a ja nie mam tyle ;/ Tak więc, może ktoś da jakieś konkretne propozycje i oczywiście musi pasować pod support Howitzer?!
Zna ktoś jakiś dobry napinacz który składa się tylko z tego krzyżaka (bumerangu) i dwóch rolek, mocowanie na support? Myślałem o Project X ale podobno to niezła kupa jest... Wiem, że Shaman ma taki w ofercie ale on kosztuje koło 200zł a ja nie mam tyle ;/ Tak więc, może ktoś da jakieś konkretne propozycje i oczywiście musi pasować pod support Howitzer?!
Nerwus Mój kumpel ma taką korbe jak ty i ja i miał on ją z BoxGuidem..Więc nie ma problemu, żebyś go załoył, tylko zabierasz jedną podkładkę na supporcie (od strony napędu) A jeżeli potrzebujesz napinacza z 2 rockringami to zastanów się nad naponaczem BOP :)
http://tiny.pl/11pz <-- Bike
http://tiny.pl/pfxf <-- Action
http://tiny.pl/pfxf <-- Action
-
- Kontakt:
Tak, tylko nie wiem czy przypadkiem u mnie krzyżak nie będzie wadził o takie pierdolniki do montowania mniejszej zębatki, chyba że ten krzyżak w socho jest dobrze wygięty. W ogóle jakieś to popiererere bo niby support dużo wystaje ale korba jest głęboko nasadzona na niego i dlatego mam te wszystkie wątpliwości.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a widzisz Panie, bo tam jest taki bajer, że możesz zewnętrzną ściankę prowadnicy (czy tam boxa jak to poliglotycznie nazwałeś) odkręcić, sobie ona jest czterema śrubkami przyczepiona i nic nie będzie Ci się obcierało (teraz pół wolski wdycha "aaa, to do tego one są"). normalnie jak w e-13
!!!! MAX DH FREERIDER HARDCORE TO THE BONE TO JA !!!!