wczoraj podczas mistrzostw polski w dh chlopcy zbojkotowali start, niewystartowala cala czołówka wybił się jedynie Zieliśnki którego wygwizdali, wicemistrzem Polski został kolo na sztywniaku! dobre hehe
Jak bylo tak jak mowisz to przezemnie przemawia patriotyzm lokalny :-DDD. Ogolnie to czesto jestem za tymi wybijajacymi sie niezwazajacymi na reszte. Ale patrzac na ogol to nie widze poglosu :-(
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
startowałem na tych zawodach i sprawa wygląda tak: jakiś kolo połamał się na trasie i czekali na karetkę ( powinna być na trasie w czasie zawodów) która jechała na miejsce 2 godziny zaczęło się robic ciemno i elita czekała 2 godziny na start 1 zawodnika i wszyscy to olali zjechali obok trasy w dół. PORAŻKA
bylem na zawodach obserwowałem i czekałem czekałem i nikt nie jechał, potem jakis zawodnik zjechał zatrzymał sie i powiedział że dalej nie jedzie i że wszyscy u góry są głodni i dlatego nie jadą. Ale kilka gleb widziałem :-) Ciekawe jak będzie na mistrzostwach europy? o w morde...
E no to dupa faktycznie...Ale dla mnie i tak najgorsi są ludzie, którzy lecą na zawody zeby gleby pooglądać...Dzisaj na 4 x jak się ktoś wywalił to zbiegowisko, które się patrzy a nie pomaga...To są ***** a nie ludzie...
po pierwsze to nie jeżdże na zawody zeby oglądać gleby, sam wiem jak to jest wy*****lić sie i nikomu nie życze wywrotek, a na zawodach to widzałem gleby typu zjechanie na nogach ze skarpy itp. nie mało razy widziałem gdzieińdziej bardzo poważne gleby i wiem że oglądanie ich nie jest przyjemne a nwet głupie bo ktoś sie łamie a ty nie możesz temu zaradzić, więc prosze nie gadać mi ze jeżdże na zawody żeby ogładać gleby!. DubinRB chyba mnie źle zrozumiales w ostatnim zdaniu bo chodziło mi o (organizacje) mistrzostw europy
kurde dobrze mi cos mowilo zebym nie jechal wiedzielm ze szczawno to bedzie lipa dla mnie zwlaszcza ze nie jezdze na 4x ale organizatorzy dali dupy to nie chodzi o to ale komus moglo to powarznie odbic sie na zdrowiu lub zyciu