ajjaj problem z dobraniem korby&pakietu
ajjaj problem z dobraniem korby&pakietu
witam.
Pytanie wyglada tak . Licze +/- 300 zł za korbe i suport . Musi byc koniecznie na Isis bo kwadrat jest z dupy i nigdy go nie chce już. kazda korba sie wyrabia na kwadracie ;/ . musi byc jedna zebatka jakies 32z raczej . Korba i suport ma pasowac do mojego napinacza PM socho 32z . Licze na konkretne wypowiedzi . zamierzam kupic komplet w stylu kup i zapomnij wiec polecajcie. Myslalem o suporcie Dartmoor Harrrrd barrr . pzdr
Pytanie wyglada tak . Licze +/- 300 zł za korbe i suport . Musi byc koniecznie na Isis bo kwadrat jest z dupy i nigdy go nie chce już. kazda korba sie wyrabia na kwadracie ;/ . musi byc jedna zebatka jakies 32z raczej . Korba i suport ma pasowac do mojego napinacza PM socho 32z . Licze na konkretne wypowiedzi . zamierzam kupic komplet w stylu kup i zapomnij wiec polecajcie. Myslalem o suporcie Dartmoor Harrrrd barrr . pzdr
-
- Kontakt:
I jak się ma to dego stwierdzenie "nie chcę truvativa", ajk te wszystkie korby to praktycznie to samo :) Ja bym polecał support Gigapipe Team DH, może od razu uprzedzę uwagi, że trzeszczy piszczy i łapie luzy - JAK SIĘ GO DOBRZE NASMARUJE TO NIC NIE TRZESZCZY A JAK DOBRZE SKRĘCI TO NIE ŁAPIE LUZÓW. Do przykręcanai jest specjalny klucz, a nie śrubokręt czy rometowski klucz z jednym ząbkiem do kontrowania supportu w czajce. Ja mogę i hussefelta i gigapipa polecić z czystym sumieniem. Jak dobrze poszukasz, to zmieścisz się w 300 PLN.
[S]: kierownica Easton Lo-Rise 635mm na 31,8
[K]: D321ew D521 na 36 otw.
GG: 810 574
[K]: D321ew D521 na 36 otw.
GG: 810 574
froger34moze nie chodziło mu o smarowanie.;p ja np. wtryskuje tam czsem WS50.... penetruje on tam wszystko i suport przestaje zgrzytac i kreci sie jak nowy... robie juz rok i wszystko gra... wiec również truvatia polecam.... korbe mam BOP backflip ale nie bierz tego.... troche miekka na gniezdzie ISIS jest i lubi sie luzowac... hussefelt sie nada. pozdrawiam
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
Kup korbe blackbox/rpm el toro/cpm/nope/dartmoor(chyba react)
Ja mam blackboxa to wyzej wymienione to wszystko ta sama korba tylko inne napisy, poszukaj najtańszej ja mam blackboxa i naprawde nie zaluje o korbie i problemach z nią naprawdę zapimniałem, co do suportu to ja mam dhlt z dupy, ale jeszcze daje rade, myśle ze dartmoora bedzie naprawdeok :) pozdr
Ja mam blackboxa to wyzej wymienione to wszystko ta sama korba tylko inne napisy, poszukaj najtańszej ja mam blackboxa i naprawde nie zaluje o korbie i problemach z nią naprawdę zapimniałem, co do suportu to ja mam dhlt z dupy, ale jeszcze daje rade, myśle ze dartmoora bedzie naprawdeok :) pozdr
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
paw22
zawiasbartek
taaa no to zajebiscie jak traktujesz lozyska wd40..... :/
nie martw sie przy Twoim poziomie hardkorowatosci bedziesz na nim jezdzil przez 10 latpaw22 pisze:omg... napisalem kup i zapomnij nie chce suportu na pare miesiecy... to ten dartmoor jest dobry czy z dupy , bo ludzie go tak chwala
zawiasbartek
taaa no to zajebiscie jak traktujesz lozyska wd40..... :/
Miodożer.
paw22 tiaa ja smigalemn tylko 5 miesiecy i sie lozysko rozlecialo...ale wymienili mi na nowy suport!!!wiec wg mnie lepiej kupic dartmoora w jakims dobrym sklepie(takim jak ja :D) i jak ci sie rozwali to dać na gware i dadza cie pewnie nowy...W moim przypadku tak jest...
Z reszta zrobisz jak uwazasz :P
peace
Z reszta zrobisz jak uwazasz :P
peace
www.pinkbike.com/photo/3993305/ :)