Qcbor Mistrzem Polski 4X....
Qcbor Mistrzem Polski 4X....
znowu, yeeeeaaahhh
fo liiife
fo liiife
[url=http://www.drozdowicz.com]drozdowiczdotcom[/url]
Hhaaaa najwytrwalsdi zostali:D ja tez byłem ( wtakim niebieskim worku<lol>) no wszyskto sie odbyło były dosyc niemiałe glemy 2 takie duze na szczawnianie jeden koles nie doleciał wmontował sie przednim kołem w zjazd na bulicie rama pekła i sie wygieła:P drugi chba zieliński na scocie tez przednim w zjazd ale rama to juz wpół poszła:P za główką jkieies 10zm na dole i na górze:P straaasznie:P rudy suport ułamał tez niedoleciał tyłem zachaczył :/ a szkoda bo miał sznase:/ no i cały czas padało:/ i dupa pogoda:/ ale tak pozatym to fajniebyło szwed chyba był 3 ale kto byl 2 to niewiem:P Spooooko
www.ROMED.pl lamusy!
no ja bede gdzies 13-14 miejscu =\ no ale jechalem na 17kg rowerze z singlem,a jak masz jakies fotosy to zapodaj na pinka albo mi na maila biker84@interia.pl
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=261823
jak ktos chce wideo jak przyhaczam kolem na szczawnianie to niech zagada na maila =P
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=261823
jak ktos chce wideo jak przyhaczam kolem na szczawnianie to niech zagada na maila =P
-
- Kontakt:
mam filmik jak grzesiu zieliński łamie sobie scotta i trzy fotki jego roweru.
fotki i filmik toche nie ostre bo aparat był mniejszy od karty telefonicznej.
Wejdzcie sobie na www.freeride.swidnica.prv.pl potem w galerie i tam są linki.
fotki i filmik toche nie ostre bo aparat był mniejszy od karty telefonicznej.
Wejdzcie sobie na www.freeride.swidnica.prv.pl potem w galerie i tam są linki.
-
- Kontakt:
To nie bullit... Wogole to byl jakis starszy gosc...
Niezle nie dolecial, ta ramka to byl bodajze hecler. Amor jakas czarna jednopolka nie przygladalem sie.
Pogoda niezle hujowa... Ulewa wpizdu ;/ Wogole niezly kawal drogi z pociagu na tor, odciski mam , nie nawidze chodzic pieszo...
ZIelinski jak zajebal w ladowanie to tylko huk byl :) Ale respekta ;]
Nio i niezle rudy dales czadu, kurde jak se leciales treningi to bylem pod wrazeniem, singiel , hebel co go nie ma, rama home made (cool zreszta na zywo wyglada lepiej niz na fotach) i taki speed ;]
Ogoolnie zajebiscie sie bawilem.
Niezle nie dolecial, ta ramka to byl bodajze hecler. Amor jakas czarna jednopolka nie przygladalem sie.
Pogoda niezle hujowa... Ulewa wpizdu ;/ Wogole niezly kawal drogi z pociagu na tor, odciski mam , nie nawidze chodzic pieszo...
ZIelinski jak zajebal w ladowanie to tylko huk byl :) Ale respekta ;]
Nio i niezle rudy dales czadu, kurde jak se leciales treningi to bylem pod wrazeniem, singiel , hebel co go nie ma, rama home made (cool zreszta na zywo wyglada lepiej niz na fotach) i taki speed ;]
Ogoolnie zajebiscie sie bawilem.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
NOoo rudy dał rady;] Ten filmik co nie dolatujesz to jest ten od nas czy masz jeszcze jakis inny?? a tak poza tym jak zaczeło padać chcieli zamykać Szczawiane i w pewnym momencie było tylko eeee uwwaga odejdż i siuuuuuu rudy leci pierwszy mokrą szczawiane:P jeszcze bok w powietrzu:P wtedybyło tylko wooooow:P potem jeszcze szwed poleciał i juz wszyscy latali:P no ale nie przyjemnie bylo jak 1 czasówka i sie koles odrazu wbił w zjazd:/ aaaaaał biedny Santa Cruz;/ jak ktos ma foty to prosze tez na maila qpa@biker.any.pl bo sobie chetnie poogladam jeszcze;]
www.ROMED.pl lamusy!