jakie polecacie klamki do 50 zł? prosze o linki... chodzi o klami na jednego palca i mechaniczne. dzieki. szukalem ale chcę poznac wasze propozycje. dzieki
kupuj Avidy FR5. Mam sd7 różniące się regulacją siły. Bez względu na to ustawienie klamki działają pięknie, więc możesz spokojnie brać FR5. Tylko dołóż 10zł...
Dokladnie, FR5 to niezly zakup. W tym przedziale godnie moga z nimi konkurowac jedynie Shimano LX/DX, ktore tez dzialaja bardzo dobrze, ale IMHO maja gorsza ergonomie (ksztalt dzwigni).
No wlasnie widze, ze cos teraz drogie te klamki :| Zima, wszystko tanieje, a to podrozalo... No coz, pozostaje przeszukac wszystkie polskie sklepy www.
no .. ja mam prawą Avida speed diala 7 . jest bardzo spoko ale komplet kosztuje 105-115 zł chyba....ja kupilem za 20 zł idealna tylko bez jednej czesci . ale dokupilem to jakos i jest jak nowa ;] tak to polecam w mniejszej cenie Avidy FR 5 albo Shimano Deore LX . Doskonale hamują.ale w koncu to nie hydrauliki....
Ja sam kupuje niedługo klamiki i bedzie to najprawdopodobniej speed dial 7. Ewentualnie jeszcze rozmyslam nad fr5 ale to w przypadku jak nie bedzie mnie stac na sd7 :)
bikerman nie zgodze sie z tobą mam juz 3 sezon klamki dx i działaja super , poza tym bardzociekawy jest system mocowania linki w klamce , no i masz sporą regulacje .
sprzedam orzech Lazer ONE biały za 40 zeta, rozmiar L/XL stan idealny
ja bym polecil Avidy 5.uzywalem tez lx'ow ale wiekszych niz na 2 palce wiec nie mam dokladnego porownania. w kazdym razie obecnie avidy chodza jak sam skur***yn i sa lekkie jak piorko :)