Siemka....znalazłem ten film i NSE 9 ale wersje DVD (2x4gb)..i troche mi się nie widzi ściągać 8gb...niema ktoś linków do mniejszych wersji (chodzących)...^^
POZDRO
Seki75 Chodzi ci chyba o NSX 9, tak samo jak Earthed 4 sa do zassania z http://www.nobraketeam.fora.pl/ w wersjach po ok 400 mega, a swoja drogą wielkie halleluja dla czakipl za filmy
Dobry film nie nudzi sie dh na najwyzszym poziomie. Az zastanawiam sie kiedy oni maja te przyczepnosc. Milo poogladac jazde do ktorej nigdy nie dojde. Jednak wstawki z ,,imprez'' czy chocby tego jak peat bije sie po rozwalonym boku przynosza mi na mysl: patrzcie jaki jestem hardcoroy jaki zemnie prze **** no patrzcie... A chlopcow dragstarowcow sie czepiacie. :)
Earthed to ostatnio moja ulubiona seria, ale jakos wole czesci nieparzyste ;) Tzn. w moim odczuciu 1 byla lepsza od 2, a 3 od 4. Jakos bardziej zapadla mi w pamiec juz po pierwszym obejrzeniu, a przy kolejnych - mniej nużyła ;)
Teraz tylko czekam na Between the Tape i az wreszcie uda mi sie dorwac Super 8 :)
Earthed 4 wymiata zwłaszcza jak sie ogląda z DVD i na duzym ekranie. Polecam! Cały przegląd Pucharu Świata klimat zawodów ekstra miejscówki i ujęcia. Muzyka również.
Odświezam troche ale mam pytanie czy moglby ktos to dac na jakis inny serwer bo z tego megaup[load to troche ***** ze tak powiem, trzeba jakiegos toolbara sciagac, a nie chce tego robic bo nie wiem poprostu co to jest
ma ktos normalnie dzialajacego linka?z (...hcfr..) jest torrent ale nikt nie seeduje.bez sensu. jak cos to prosze na e malil seikgogo@wp.pl bardzo mile widziany bedzie:) pozdrawiam