BOTY na forum - nie odpisujcie
BOTY na forum - nie odpisujcie
jakis palant leczy swoje kompleksy chyba tymi botami. mam prosbe:
NIE ODPISUJCIE NA POSTY WYSYLANE PRZEZ TEGO BOTA.
...bedziemy miec mniej pracy przy usuwaniu tego syfu. wykombinujemy jak to zablokowac, kwestia czasu.
sorki za utrudnienia.
NIE ODPISUJCIE NA POSTY WYSYLANE PRZEZ TEGO BOTA.
...bedziemy miec mniej pracy przy usuwaniu tego syfu. wykombinujemy jak to zablokowac, kwestia czasu.
sorki za utrudnienia.
-
- Kontakt:
Re: BOTY na forum - nie odpisujcie
Który używa phpbb? :-Dnikom pisze:palant
Nieodpisywanie nic nie zmieni.
Paul nie martw sie... każdy kto jest inteligentny nie kliknie w ten link.... przeciez odrazu można poznać kto jest botem a kto nie. :) co oczywiscie nie znaczy ze boty mają być tolerowane :] życze szybkiego rozwiązania problemu. pozdro
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
chłopaki, wyczyściłem ten temat ze zbędnych śmieci, chciałbym aby skupić się na dalej aktualnej prośbie:
Nie gadajcie z botami, cokolwiek napisane cyrylicą na stronie (przed chwilą było to pytanie o zwiększenie popularności domeny) to tylko kolejna ruska próba pozycjonowania stron.
Także jedyne co możecie zgłaszać problem a my będziemy usuwać boty którym póki co udaje się przejść przez proces rejestracji.
Dzięki
Nie gadajcie z botami, cokolwiek napisane cyrylicą na stronie (przed chwilą było to pytanie o zwiększenie popularności domeny) to tylko kolejna ruska próba pozycjonowania stron.
Także jedyne co możecie zgłaszać problem a my będziemy usuwać boty którym póki co udaje się przejść przez proces rejestracji.
Dzięki
-
- Kontakt:
Najskuteczniejszy w tej chwili sposób na boty to pytanie przy rejestracji. Takie żeby trzeba było coś samemu wpisać w pole input. Np. "Jak się nazywa typowe nakrycie głowy słuchaczki radia Maryja?" I trzeba ręcznie wpisać odpowiedź: "moher".
Żaden bot przez coś takiego nie przejdzie.
Jakieś cyferki i literki do przepisywania już nie są przeszkodą, bo lepsze boty potrafią to rozszyfrować. A takiego pytania nie ogarną choćby nie wiem co
Żaden bot przez coś takiego nie przejdzie.
Jakieś cyferki i literki do przepisywania już nie są przeszkodą, bo lepsze boty potrafią to rozszyfrować. A takiego pytania nie ogarną choćby nie wiem co

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wcale nie jest trudno skutecznie zablokować wszystkie ataki botów poza ręcznymi wprowadzeniami ich do bazy. Z tego co widzę to forum śmiga na phpbb, jeszcze prostsze. Sam byłem administratorem na największym forum internetowych klanów RPG i wiem co mówię. Jeśli jest tutaj ogarnięta osoba to powiedzieć jak to zrobić? >.>
-
- Kontakt: