Dobra piasta pod oś 20 mm (sztywna oś)
Dobra piasta pod oś 20 mm (sztywna oś)
Witam! Kupiłem niedawno Pike'a 409. Jeszcze raz dzieki za rady ;-) . I teraz musze do niego kupić piastę pod sztywną oś. Jakieś propozycje? Najlepiej do 200 zł. Z góry dzięki. Pozdrower.
Grimeca QR20, mam od ponad dwóch lat , kumpel też ma i nie narzekamy,bardzo fajnie się kręci,można polecić z czystym sumieniem.
http://www.rowerowy.com/piasty/grimeca/ ... przod.html
Pozdro
http://www.rowerowy.com/piasty/grimeca/ ... przod.html
Pozdro
Ja je sprzedawalem. Teraz mi napisz specu skad wedlug ciebie to sa podrobki ??? Masz na to dowod ? Rozumiem ze Kross ktory je montuje w rowerach robi zgodnie z prawe ludzi w **** mowiac ze to novatec a ty stwierdzasz ze podrobka ? Zastanow sie ptasi mozdzku zanim cos napiszesz.paw22 pisze:Te novateci za 99 zł co byly to podrobki ;/ a tak to kup NS albo jakis novatec reborn albo MM uzywany
www.mm-foto.pl
dobra miales ja w reku ?
Wiec nie pisze ze to podrobka jak nie wiesz , sory ale wkurzylem sie , bo tak mozna sobie napisac , nie majac czym sie podeprzec.
Piasty takie sa montowane w Krossach FR2 , to sa piasty Noavteca. Fakt faktem ze widzialem fotki takich samych piast ale z lakierem z polyskiem , moze to kwestia zrobienia foto a moze takie trafiaja do sprzedazy do sklepu a te dla producentow rowero sa inne poprostu , tego nie wiem. Wiem natomiast ze sa to pias ty Novateca i nie sa to zadne podrobki. Sprzedalem 30 szt i poki co wszyscy zadowoleni. A to ze komus cos sie wydaje to juz bez komentarza zostawie.
Wiec nie pisze ze to podrobka jak nie wiesz , sory ale wkurzylem sie , bo tak mozna sobie napisac , nie majac czym sie podeprzec.
Piasty takie sa montowane w Krossach FR2 , to sa piasty Noavteca. Fakt faktem ze widzialem fotki takich samych piast ale z lakierem z polyskiem , moze to kwestia zrobienia foto a moze takie trafiaja do sprzedazy do sklepu a te dla producentow rowero sa inne poprostu , tego nie wiem. Wiem natomiast ze sa to pias ty Novateca i nie sa to zadne podrobki. Sprzedalem 30 szt i poki co wszyscy zadowoleni. A to ze komus cos sie wydaje to juz bez komentarza zostawie.
www.mm-foto.pl