CZY taki SET to dobry pomysł?
CZY taki SET to dobry pomysł?
Pisałem wczesniej do was z zapytaniem o ramke duzo osob powiedziało BIGHIT (i słusznie) niektórzy wspominali o Tosa Inu (ladna ale czhyba nie dla mnie)
1. Najbardziej zaciekawyła mnie propozycje KONY STINKY chodza na alegro gdzies kolo 2tys jednak w wiekszosci sa to 17cali -- jest to moja 1 opcja ktora biore pod uwage
2. Druga możliwośc to kupienie nowej CMP MOTO plus jakiś damper ale JAKI(nastepne moje pytanie do was)?
3. Jako amortyzator przedni jednopółka 66
4. SZCZEGÓŁY
- budżet na ramke 2 tys
- Zastosowanie średnio-zaawansowany Freeride ( dh raz na rok)
- MOJE NAWAZNIEJSZE PYTANIE CZY KUPIC TO CMP MOTO DOBRY DAMPER DO NIEJ CZY POCZEKAC NA KONE W MALYM ROZMIARZE ?
1. Najbardziej zaciekawyła mnie propozycje KONY STINKY chodza na alegro gdzies kolo 2tys jednak w wiekszosci sa to 17cali -- jest to moja 1 opcja ktora biore pod uwage
2. Druga możliwośc to kupienie nowej CMP MOTO plus jakiś damper ale JAKI(nastepne moje pytanie do was)?
3. Jako amortyzator przedni jednopółka 66
4. SZCZEGÓŁY
- budżet na ramke 2 tys
- Zastosowanie średnio-zaawansowany Freeride ( dh raz na rok)
- MOJE NAWAZNIEJSZE PYTANIE CZY KUPIC TO CMP MOTO DOBRY DAMPER DO NIEJ CZY POCZEKAC NA KONE W MALYM ROZMIARZE ?
jesli mozesz dorwac to szukaj kony stinky ale na rok najlepiej 05 ewentualnie 04:) a jednopolka 66 rc, rc2x 170mm bedzie gitara! a to CMP moim zdaniem nie wiem takie nijakie sie wydaje ;] a co do tosa inu to jest wypas ramka ladnie pracuje i w miare dobrze sztywna! mnie sie podoba.. jezdzilem na wersji bodajze 05 i w wersji tester czyli do testowania i chodzila pieknie a byla niezle przykatowana lecz pozniej troche latala i dobijala przy czyms wiekszym ale co ona widziala... :D te nowe sa super tylko brakuje mocowania ISCG, ktore chyba na 07 bedzie juz zrobione:)
cmp jest raczej to enduro, jets jakas mocniejsza wersja, ale to nie u nas i droga.
wybralbym stinky 04', tansza od 05' o srednio pol tysiaca i o 1cal skoku roznicy, co to jest, jak smniejszysz cisnienei w oponie to tyle osiagniesz ;]
wytrzymalosc 05 i 04 to raczej to samo.
wybralbym stinky 04', tansza od 05' o srednio pol tysiaca i o 1cal skoku roznicy, co to jest, jak smniejszysz cisnienei w oponie to tyle osiagniesz ;]
wytrzymalosc 05 i 04 to raczej to samo.
http://tiny.pl/42t5
^ Allegro - Zapraszam ^
^ Allegro - Zapraszam ^
-
- Kontakt: