MEDAL OF HONOR

Skylinegtr
Kontakt:

MEDAL OF HONOR

Post autor: Skylinegtr »

Witam! Mam pytanie nt gry Medal of honor: alied assault. Utknąłem pod koniec 6 misji. POMOŻE KTOŚ KTO W TO GRAŁ? PLIIIIISSSSSSSSS!!!!!!!!!

Chodzi o wyjście z fabryki gazu.
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
buba
Kontakt:

Post autor: buba »

grac to jedno a na pamiec znac to drugie. co to za misja?
buba
Kontakt:

Post autor: buba »

o fak. olalem stopke a to nie stopka :/
ta fabryka, to ta w ktorej po dachach ganiasz, tak? giniesz, czy nie wiesz gdzie pojsc?
Skylinegtr
Kontakt:

Powiem tak:
Jest to misja 6. Rozgrywa się na terenie Niemiec. Jest baaaardzo długa, liczy wiele etapów więc nie dziwie sie wam że nie wiecie o co chodzi. Jest zima, zaczynamy w lesie, zrzuceni na spadochronie. Pierwszy etap to łarzenie po lesie i niszczenie dział (FLAKÓW). Drugi etap to również łarzenie po lesie i niszczenie ( tym razem tylko jednego) działa. Następnie w 3 etapie dochodzimy do bazy i włazimy do niej. Zdobywamy mundur oficera niemieckiego a naszym zadaniem jest wykradzenie prototypowego karabinu ( jak go sie zabiera to jest w kat. 4 czyli ciężkie karabiny) i zniszczeniu jego pozostałych kopi, potem sie trzeba z bazy uciec. W 4 etapie chodzimy w małym miasteczku gdzie mamy zniszczyć radiostacje. W 5 etapie chodzimy po stacji i mamy wysłac fałszywy komunikat by pociąg sie zatrzymał. W 6 etapie jesteśmy już w tym pociągu z 9 RANGERSAMI i szturmujemy jakiś fort, następnie mamy sie przedostać do tej podziemnej bazy i zniszczyć wytwórnie gazu musztadowego. No i właśnie ja uciekam już z tej bazy bo cały czas coś wybucha i już jestem przy drzwiach którymi wychodzi sie na peron ( na który wcześniej przyjechaliśmy z RANGERSAMI ) i tu mnie zabijają. Jest w **** niemców na zewnątrz i pali sie w środku. Nie wyjde to spale sie, wyjde to mnie zabijają od razu.

CO TERAZ ROBIĆ????????????????????????????
MOnster Garage
pasqd
Kontakt:

Post autor: pasqd »

wrzuc sobie na ta misje jakas niesmiertelnosc, albo cus ;)

ja w FPP zawsze gram z "god mode", nie po to kupuje sobie gre zeby rwac wlosy z glowy i sie wkurwiac ze mnie znowu zabili na 5 sekund przed koncem etapu ;)

Oczywiscie gra z "god mode" sprawia mi tez przyjemnosc, bo nie strzelam do wszystkiego co sie rusza tylko gram tak, jakbym gral bez cheatow (unikam kul, chowam sie itp). Po prostu pozostaje komfort ze nie ustrzeli mnie snajper ;)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
Skylinegtr
Kontakt:

EEEEeeeeeeeeeeeeeeee tam! Nie po to tak daleko na poziomie HARD zaczhodziłem żeby teraz cheaty wpisywać! POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!
MOnster Garage
lukas
Kontakt:

Post autor: lukas »

chyba chodzi ci o ten etap co kolesie zza rogu z pancerfausta laduja i wchodzi sie do takich magazynow gdzie czolgi stoja?
Skylinegtr
Kontakt:

NO nie. Narazie to nie moge wyjść na ten peron co przyjechał pociąg bo mnie zabijają. :(
MOnster Garage
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

To sie nie daj...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Maciejunio
Kontakt:

Post autor: Maciejunio »

Nie jestem na 100 % pewien czy to ten moment o ktorym mowie bo gralem w to juz dosc dawno....
U mnie tez wszystko wybuchalo, palilo sie i bylo z milion niemcow.... Trzeba biec ile sil w nogach, na nic sie nie ogladac, nie chowac sie... Nawet nie strzelac do niemcow... Rangersi z waganu daja troche wsparcia biec biegnij, biegnij...
A jak nie da rady to olej... To i tak juz koniec gry. Wsiada sie do wagonu, pociag rusza i to koniec... Nawet zadnego filmiku nie dali.
Pozdrawiam
M
Maciejunio
Kontakt:

Post autor: Maciejunio »

I jeszcze na marginesie... Moze by tak ustawic sie na dh-zonowe granie w necie?
Pozdrawiam
M
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

szóstą misje do tego momentu przeszedłem w dzień. wszystko poza tym jest totalnie banalne. a tam musisz wziąść stg44 w łape lecieć i prać. ważne jest tesh żebyś pamiętał drogę. bo jak się zgubisz to nie zdążysz uciec. staraj się tesh używać granatów. ale najgorszy jest moment jak jush wyjdziesz z budynku. w pizdu gości do ciebie pierze (nawet ci zza ogrodzenia), a właz do pociągu się długo nie otwiera (to koniec całej gry jak tam wejdziesz). moja propozycja to, żeby się ustawić za wieżą strażniczą i prać na ślepo. granaty rzucone co jakiś czas tesh pomogą.
wiem wiem jestem najlepszy i w ogóle. nie za ma co <joke>
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

ach ten medal, jak zwykle pod koniec w pizde szwabów.
ja zawsze robię tak że próbuję wybić przy samym wejściu ilu się da póki mam amunicję i jest jakakolwiek możliwośc zeby jak najdłużej chować się przed niemiaszkami a potem pruje ile fabryka (developerzy:) dali i d końca etapu.
próbój a na pewno ci się uda
a cheatów nie lubię bo wtedy to już nie jest gra (mój pogląd na sprawę)
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
ODPOWIEDZ