Siema...Mam dylemat który z tych amórów bedzie dla mnie najlepszy wiadomo jezdze Dirt i Street.Mam nadzieje ze mi doradzice tak jak z kaskiem teraz juz jeżdze w KRK.POZDr
DJ 3 03 130mm skoku (niestety ma juz peknieca pod koroną)
Z1FRsl doppio air 2003 130mm skoku stan prawie idealny
BOMBER DROP OFF 03' ETA 130mm skoku (tez tez posida peknieca pod koroną)
Interesuej mnie jeszcze ten ale moze kots sie wypowie co to jest??? http://www.allegro.pl/item164480389__ma ... _1zl_.html
NA amora mam zamiar przeznaczyc 275-320zł
Rower Jest Skarbonką Bez Dna,Ale Ja Tą Skarbonke Kocham
za DJ 250
Drop off 280
a Z1 300
Duro to hujnia własnie wygiełem w nim sterówke.tobez ze to drugi rower bo bym sie zajebał jak by sie cos takiego w Juniorze stało.
I za takie cos powinienes dostac bana..nie wolno obrazac innych uzytkowników forum ;| ;|
No własnie kup sobie duro..za 300zl to nawet dj w dobrym stanie jest trudno kupic..:pp
po 1 debilem mnie nie nazywaj bo jestem troche dluzej w temacie
po 2 jesli naprawde ktos sprzeda za ta kase to jakis styrany mus byc ten widelec
po 3 jak powiedzal greenman na wstepie w prezecie dalbym ci bana
wiem nie powinieniem ich obrazac sorry.Ale czy wy czytac nie umiecie ja ten amory moge kupic ide na osiedle i kupuje.Pytam sie jak z nimi jest jakie maja regulacje i co maja w sobie.POZDr
no jak tamte sa walniete to wiadomo ze z1... tylko to jak to jest ze one popekaly od kraweznikow? :) a skok to w sumie zalezy od ramki ale norma to tak 100-130 max
ja wiem jak oni jezdzili i jestem pewnien ze te peknieca sa od nauki 1-8 na płaskim bo one mi tak zazdrosciły.Ale mnie najbardziej DJ interesuje pekniecie ma około 1mm i z jednej strony.najbardziej mi sie podoba i ogolnie to spox amor.Ja do swojej ramki musze miec 130mm skoku zeby miec dobre geo.A pozatym DJ mozna zawsze zmiejszyc nawet do 60mm(heh)
bierz Z1 ja mam podobny tyle że z150 ale praca ta sam i powiem ci że to naprawde fajno chodzi. a ktoś tam ma racje kup wszystkie i z zyskiem spyl na allegro(one nie są przypadkiem kradzione że tak tanio??:P) nawet pekniete DJ stoją iwecej niż 300zł