o matko :(

waper
Kontakt:

o matko :(

Post autor: waper »

ludzieee...dzisial z kumplem pojechalem do lasu i on znalazl hopke mala polecial no i......nie wybil przodu spadł na głowe centralnie (nie mial kasu) i wybil sobie 3 kregi w kregoslupie....teraz lezy w szpitalu i minie minmum rok dopuki bedzie mogl chodzic tak jak kiedys....:((((( a jest to moj najlpeszy kumpel...

dlatego postanowilem !! sprzedaje swojego duala i kupuje cos do xc i nie bede nic szalał....tylko jezdze normalnie jak normalni ludzie....jaki polecicie rower do xc do 2500zł ????? jakis ładny..
http://tiny.pl/h8vd
http://www.barnej.pl
Bender
Kontakt:

Post autor: Bender »

sprzedajesz rower bo kolega sie rozwalil. kiedys kupisz samochod, ale tez go sprzedasz, bo przeciez wypadki sa czeste. luzuj i jezdzij dalej
SPRZEDAM - swinger6, 9.5 x 3.0 sprezyna 450, stan bdb! Monster 03, stan bdb, 1800 zl
..::RogeR::..
Kontakt:

Post autor: ..::RogeR::.. »

o qrwa wspolczuje ...
krabol
Kontakt:

Post autor: krabol »

to lepiej kup kask a nie nowy rower bo takim mysleniem to ja nie wychodze na ulice bo mnie cos przejedzie
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
waper
Kontakt:

Post autor: waper »

bender ty nie miales napewno takiej wytuacji wiec nie ******* głupot...rower to rower....jesli mam ogladac takie widoki czesciej to juz wole siedziec w domu i sie nie ruszac...
http://tiny.pl/h8vd
http://www.barnej.pl
Slon
Kontakt:

Post autor: Slon »

stary nie wyglupiaj sie!!
porostu kup kask i ochraniacze
jak juz naprawde boisz sie skakac to zajmij sie czyms bezpieczniejszym np streat
ale nierezgnuj z calej przyjemnosci z jezdzenia

Pozdrow kumpla

Ludzie moze jazda w zbroji i w kasku wyglada glupio ale chyba jednak warto
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=333510 <= ja
Bender
Kontakt:

a czy ktos z twojej rodziny zginal w wypadku? z mojej tak, i jakos to mnie nie przeraza
SPRZEDAM - swinger6, 9.5 x 3.0 sprezyna 450, stan bdb! Monster 03, stan bdb, 1800 zl
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

Gdzie ta hopka? Bo jak do lasu to znaczy że do Puszczy....a jestem ciekaw w którym to miejscu....

Nie można się poddawać..... można poprostu być trochę ostrożniejszym podczas jazdy..... ale odrazu się poddać?

Pozdrów kumpla!
Lectus
Kontakt:

Post autor: Lectus »

no stary to kapa
taki uraz no ja tez zastanawiałbym sie nad sprzedarza rowera
bender wez daj se spokuj ciekawe jak ty bys zaragowal gdyby na twoich oczach cos takiego sie stalo
.................................. nic :/
Bender
Kontakt:

nie mam zamiaru wdawac sie z toba w dyskusje. koniec.
hi men
Kontakt:

Post autor: hi men »

powiem jedno, przejebane! Sam nie wiem co bym w tej sytuacji zrobił. Weź pod uwagę zakup porzadnego kasku, zbroji. Jeśli chcesz zrezygnować z extremy po czymś takim to się wcale nie dziwię. Aha z tą zbroją i integralem to jakbyś miał zostać przy dualu.

PS: Współczucia dla kumpla z mojej strony.
-=Matekk=-
Kontakt:

Post autor: -=Matekk=- »

Nie poddawaj się kup sobie lepiej zbroje, kask, ochraniacze. A może przeżuć się np. na trial
emtecc
Kontakt:

Post autor: emtecc »

tak to jest jeden robi dropa 5 metrów i nic mu sie niestanie drugi zeskoczy z kraweznika i rozwali czaszke ... / kask kask kask i jeszcze raz kask
a pozatym niewim czy w xc jest tak duzo bezpieczniej

-=Matekk=- ; hmmm trial bezpieczny?? chyba tylko balansowanie ;]

waper ; pozdrów kumpla
Maciek_08
Kontakt:

Post autor: Maciek_08 »

Przedymane ale kup ochraniacze i dalej możesz jeździć ale prawda jest taka że tak samo jak jedziesz ulicą może auto w ciebie wjechać i nawet cię zabić. W tamtym roku na jak wracałem z wakacji widziałem wypadek jak golfa przy prędkości około 120 wyrzuciło na zakręcie, przekoziąkował i uderzył w drzewo. 4 osoby zginęły. Takie wypadki dzieją się bardzo często a coraz więcej osób jeździ autem więc kupuj ocgraniacze i jeźdź dalej.
DubinRB
Kontakt:

Post autor: DubinRB »

Bender zero współczucia...Wiadomo, że się rozumuje ale bez przesady...Pomyśl sobie co on czuje...

A tak wogóle czy on może się normalnie ruszsać znaczy nogami, rękoma??
eeeeee.....rower...
molmagic
Kontakt:

Post autor: molmagic »

Jasne jest to że jazda na rowerze to zwiększanie ryzyka...należy sobie tylko zadać pytanie czy to mnie kreci czy nie? - Mnie kreci za**biście...Trzeba używać ochraniaczy i tyle,a podstawą jest kask,lecz jeśli sie spada centralnie na głowe to kask chroni przed urazem samej głowy-nie usztywnia kręgosłupa...Wiec moja rada jest taka:oprócz ochraniaczy zawsze bierzcie troche rozsądku...
Waper: trzym sie i pozdro dla kumpla
http://molmagic.fm.interia.pl/mostki/mostek_b.jpg <sprzedam pare sztuk!
nisan
Kontakt:

Post autor: nisan »

no to fatalna sytuacja.
ja cie rozumiem.
kupuj rame author vision za 780 i do tego reszte czesci wedlug wlasnego uznania.
lub jakas meride na wyprzedazy.
i do tego bezwarunkowo kask, w xc tez sie mozna niezle poobijac.
AMOEBA
Kontakt:

Post autor: AMOEBA »

współczuje koledze.. miałem niedawno podobnom sytuacje.. tylko ne z hopy ale z dropa.. spadlem na łeb.. ale dzięki bogu miałem też wiencej szczęscia i tylko pękniente żebro.. :)
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

ja cię rozumiem i bardzo wpółczuje kumplowi. ale nie sprzedawaj rowra!! tak jak mówią wszyscy kask i zbroja. albo przerzuć się na street. to daje kupe radochy i nie jest tak niebezpieczny.

3m się.
pozdro dla ciebie i kolegi!!
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
ODPOWIEDZ