emanuel warszawa

slayerek
Kontakt:

emanuel warszawa

Post autor: slayerek »

Witam mam pytanko czy ktos zna emanuela z warszawy smiga na specu demo z tego co wiem? jest przykra sprawa bo juz od 2 miesiecy po zakupie ramy od kolesia nie wywiazuje sie od umowy ( spora czesc kasy i pare czesci) . Osoby ktore go znaja prosze o kontakt
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

poznałem Emka na obozie i naprawde gosc wydawal sie wporządku
fridge
Kontakt:

Post autor: fridge »

slayerek chodzi o sintesi bazooka?? jak tak to ja ją miałem brać ale okazała sie walnieta na CNC. kontaktu do niego nie mam:(
KlocekLego
Kontakt:

Post autor: KlocekLego »

A umowę masz na piśmie?
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

znam go bardzo dobrze...jeden z moich najlepszych kumpli
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
slayerek
Kontakt:

fridge tak chodzi o bazooke (byla jebnieta na wachaczu.. ;/ ) ale juz to zalatwilem, pozatym jebnieta w miejscu mocowania napinacza (klatki do dzisiaj nie dostalem chociaz obiecywal i mowil ze wyslal to ze ojciec kurierem wyslal , to ze poczta to ze potem znowu kurirem potem ze niemial adresu ipt itd takie glupie wymowki ) pozatym dogadalismy sie ze zwroci mi czesc kasy itp. Dzwonilem pare razy mowil ze wysle. potem ze wyslal potem cos znowu.. i do tej pory nie mam kasy ani reszty czesci tj mocowanie dampera (napisal ze przesle mi dwa, przeslal jedno i dorobione tak ze damper poprostu sie nei miesci, obiecywal ze przesle orginalne potem ze nie mozne odnalesc, poprosilem o wymiary bo pisal ze ma zapisane.. tez nie dostalem, paragonu z serwisu dampera tez nie mam chociaz pisal ze serwis byl robiony - troche dziwne bo damper nie dzialal ale tez zrobilem ). Wiec jesli ktos go zna to niech mu przekaze aby w kulki nie lecial bo to wszystko sie ciagnie dwa miechy a ja nawet nie moge pojezdzi, sprawdzic centralnei nic h.. mnei strzela juz.
fridge
Kontakt:

slayerek za ile Ci sprzedał rame??
slayerek
Kontakt:

ehh sporo... a ci powiedzial ze jest peknieta ??? ja jak dostalem i mowie ze jest jebnieta na ponad 1cm to mowil ze nie widzial i nie widzial :> Ci powiedzial ??
fridge
Kontakt:

mi powiedział to zrezygnowałem bo zniszczyc coś na CNC to masakra ładny strzał musiał być mi juz schodził do ceny 1800zł z kołem ale niezdezydowąłem sie.
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

Po prostu trzeba go męczyć, Emek to nie złodziej. Jest tylko roztrzepany i leniwy. Oszukać na pewno nikogo nie chce. Sprawa z punktu widzenia kogos 'obcego' może się wydawac niepokojąca, ale złej woli mu nie przypisujcie. Więcej chyba nie trzeba pisać, tylko mu pozawracać głowę.
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
slayerek
Kontakt:

no to po 2 miechach doczekalem sie zwrotu czesci obiecanej kasy... zobaczymy co dalej... , a co do meczenia.. to sory ale dwa meichy mecze kolesia a on ze wyslal albo ze wysle... albo ze adresu nie ma... a to ze byl zajety , to czasu nie mial.. ale ku... bez przesady dwa miechy!!??
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

slayerek heh, co to dwa miechy :P ja czekam na korbę, którą wysłałem 5 miesięcy temu na reklamacje do jednego z polskich sklepów internetowych...
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
slayerek
Kontakt:

GÓRNIK widzisz.. zakup a reklamacja to co innego , nie wiem czy byl by ktos szczesiwy jak by niemial na czym jezdzic przez ponad dwa meichy...
bodzio2k
Kontakt:

Post autor: bodzio2k »

Emanuel? Boże! Co za pedalskie imię?!? ;-)

slayerek:
Dobrze, że to dwa ,,mokre'' miesiące...

Panowie, nie wciskajcie tutaj kitu, że fajny gość - jeb.any kuta.s - to i owszem. Nie dość, że sprzedaje wadliwy towar to jeszcze kasy nie oddaje. Niech no ja go tylko spotkam...
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
KlocekLego
Kontakt:

Post autor: KlocekLego »

Roztrzepany i leniwy? To niech ktoś go kopnie w dupe na przyśpieszenie bo obecnie to zwykły złodziej i krętacz.
ak47

Post autor: ak47 »

mimo wszystko bym mu spuścił wpierdziel i żądał zwrotu pieniędzy. Przecież sprzedał pękniętą ramę jako pełnowartościową.
Dostałby ode mnie strzał w jedynki, to może zapamiętałby na całe życie, że trzecie zęby nie rosną.
Takich trzeba TĘPIĆ, bo to ścierwo w społeczeństwie. Oby takich gnojków jak najmniej...
Nie jest roztrzepany ani leniwy. Umiejętnie grał na zwłokę, ściemniając że wysłał coś lub zbywał w inny sposób. TYPOWY KRĘTACZ I OSZUST.
wujekeman
Kontakt:

Post autor: wujekeman »

bodzio2k pisze:Emanuel? Boże! Co za pedalskie imię?!? ;-)

slayerek:
Dobrze, że to dwa ,,mokre'' miesiące...

Panowie, nie wciskajcie tutaj kitu, że fajny gość - jeb.any kuta.s - to i owszem. Nie dość, że sprzedaje wadliwy towar to jeszcze kasy nie oddaje. Niech no ja go tylko spotkam...
hola hola!!! sam jesteś pedał ;) ja tez mam na imię Emanuel i wierzę ,że wszystkie Emki to fajne chłopaki.... hahahah
Ale mimo wszystko nieładnie tak zwlekać.
https://www.facebook.com/brodacimechanicy
ZioomeK
Kontakt:

Post autor: ZioomeK »

slayerek mysle ze nikt by nie byl szczesliwy, i calkiem cie rozumiem, ale emon napewno nie chcial cie w ch*ja zrobic, wyszlo tak z jego roztrzepania...

bodzio2k sam jestes jeb*ny k*tas :/ i jak bys mogl sie nie udzielac w taki spoosb na temat ludzi ktorych juz nawet nie mowie ze nie znasz bo nawet nie widziales ;/

ak47 moze ciebie trzeba wytepic, bo piszesz jakies ch*ju muju na tym forum co napewno nic nie wnosi, a z tego co zauwarzylem takowych tu nie lubia, do tego mysle ze taki twardziel jestes tu na forum a jak bys wyskoczykl to sam pewnie bys dostal w jedyneczki i bys juz wiedzial z autpsji ze nie odrastaja, z autopsji bo podejrzewam ze wiesz tylko z teorii :/ a to ze sprzedal peknieta rame to wynikalo tylko i wylacznie z jego nie wiedzy, wiec zamknij ryj bo tez nic interesujacego nie wnosisz do tego tematu... :/
ak47

Post autor: ak47 »

ZioomeK rozumiem, że to Twój kolega i będziesz go bronić, ale pomyśl rozsądnie. Jednej osobie powiedział, że jest pęknięta, a drugiej już nie???!!! I Ty mówisz, że on o tym nie wiedział? Przeczytaj posty Fridge'a.....
Chyba jednak coś wnoszę do tematu, w którym propaguje się poblażliwe traktowanie krętaczy.
Co byś czuł, gdyby ktoś Ci celowo sprzedał pękniętą ramę? Bo ja bym się konkretnie wqr#il
ODPOWIEDZ