emanuel warszawa
emanuel warszawa
Witam mam pytanko czy ktos zna emanuela z warszawy smiga na specu demo z tego co wiem? jest przykra sprawa bo juz od 2 miesiecy po zakupie ramy od kolesia nie wywiazuje sie od umowy ( spora czesc kasy i pare czesci) . Osoby ktore go znaja prosze o kontakt
-
- Kontakt:
fridge tak chodzi o bazooke (byla jebnieta na wachaczu.. ;/ ) ale juz to zalatwilem, pozatym jebnieta w miejscu mocowania napinacza (klatki do dzisiaj nie dostalem chociaz obiecywal i mowil ze wyslal to ze ojciec kurierem wyslal , to ze poczta to ze potem znowu kurirem potem ze niemial adresu ipt itd takie glupie wymowki ) pozatym dogadalismy sie ze zwroci mi czesc kasy itp. Dzwonilem pare razy mowil ze wysle. potem ze wyslal potem cos znowu.. i do tej pory nie mam kasy ani reszty czesci tj mocowanie dampera (napisal ze przesle mi dwa, przeslal jedno i dorobione tak ze damper poprostu sie nei miesci, obiecywal ze przesle orginalne potem ze nie mozne odnalesc, poprosilem o wymiary bo pisal ze ma zapisane.. tez nie dostalem, paragonu z serwisu dampera tez nie mam chociaz pisal ze serwis byl robiony - troche dziwne bo damper nie dzialal ale tez zrobilem ). Wiec jesli ktos go zna to niech mu przekaze aby w kulki nie lecial bo to wszystko sie ciagnie dwa miechy a ja nawet nie moge pojezdzi, sprawdzic centralnei nic h.. mnei strzela juz.
-
- Kontakt:
Po prostu trzeba go męczyć, Emek to nie złodziej. Jest tylko roztrzepany i leniwy. Oszukać na pewno nikogo nie chce. Sprawa z punktu widzenia kogos 'obcego' może się wydawac niepokojąca, ale złej woli mu nie przypisujcie. Więcej chyba nie trzeba pisać, tylko mu pozawracać głowę.
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
Emanuel? Boże! Co za pedalskie imię?!? ;-)
slayerek:
Dobrze, że to dwa ,,mokre'' miesiące...
Panowie, nie wciskajcie tutaj kitu, że fajny gość - jeb.any kuta.s - to i owszem. Nie dość, że sprzedaje wadliwy towar to jeszcze kasy nie oddaje. Niech no ja go tylko spotkam...
slayerek:
Panowie, nie wciskajcie tutaj kitu, że fajny gość - jeb.any kuta.s - to i owszem. Nie dość, że sprzedaje wadliwy towar to jeszcze kasy nie oddaje. Niech no ja go tylko spotkam...
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
-
- Kontakt:
mimo wszystko bym mu spuścił wpierdziel i żądał zwrotu pieniędzy. Przecież sprzedał pękniętą ramę jako pełnowartościową.
Dostałby ode mnie strzał w jedynki, to może zapamiętałby na całe życie, że trzecie zęby nie rosną.
Takich trzeba TĘPIĆ, bo to ścierwo w społeczeństwie. Oby takich gnojków jak najmniej...
Nie jest roztrzepany ani leniwy. Umiejętnie grał na zwłokę, ściemniając że wysłał coś lub zbywał w inny sposób. TYPOWY KRĘTACZ I OSZUST.
Dostałby ode mnie strzał w jedynki, to może zapamiętałby na całe życie, że trzecie zęby nie rosną.
Takich trzeba TĘPIĆ, bo to ścierwo w społeczeństwie. Oby takich gnojków jak najmniej...
Nie jest roztrzepany ani leniwy. Umiejętnie grał na zwłokę, ściemniając że wysłał coś lub zbywał w inny sposób. TYPOWY KRĘTACZ I OSZUST.
hola hola!!! sam jesteś pedał ;) ja tez mam na imię Emanuel i wierzę ,że wszystkie Emki to fajne chłopaki.... hahahahbodzio2k pisze:Emanuel? Boże! Co za pedalskie imię?!? ;-)
slayerek:
Ale mimo wszystko nieładnie tak zwlekać.
https://www.facebook.com/brodacimechanicy
slayerek mysle ze nikt by nie byl szczesliwy, i calkiem cie rozumiem, ale emon napewno nie chcial cie w ch*ja zrobic, wyszlo tak z jego roztrzepania...
bodzio2k sam jestes jeb*ny k*tas :/ i jak bys mogl sie nie udzielac w taki spoosb na temat ludzi ktorych juz nawet nie mowie ze nie znasz bo nawet nie widziales ;/
ak47 moze ciebie trzeba wytepic, bo piszesz jakies ch*ju muju na tym forum co napewno nic nie wnosi, a z tego co zauwarzylem takowych tu nie lubia, do tego mysle ze taki twardziel jestes tu na forum a jak bys wyskoczykl to sam pewnie bys dostal w jedyneczki i bys juz wiedzial z autpsji ze nie odrastaja, z autopsji bo podejrzewam ze wiesz tylko z teorii :/ a to ze sprzedal peknieta rame to wynikalo tylko i wylacznie z jego nie wiedzy, wiec zamknij ryj bo tez nic interesujacego nie wnosisz do tego tematu... :/
bodzio2k sam jestes jeb*ny k*tas :/ i jak bys mogl sie nie udzielac w taki spoosb na temat ludzi ktorych juz nawet nie mowie ze nie znasz bo nawet nie widziales ;/
ak47 moze ciebie trzeba wytepic, bo piszesz jakies ch*ju muju na tym forum co napewno nic nie wnosi, a z tego co zauwarzylem takowych tu nie lubia, do tego mysle ze taki twardziel jestes tu na forum a jak bys wyskoczykl to sam pewnie bys dostal w jedyneczki i bys juz wiedzial z autpsji ze nie odrastaja, z autopsji bo podejrzewam ze wiesz tylko z teorii :/ a to ze sprzedal peknieta rame to wynikalo tylko i wylacznie z jego nie wiedzy, wiec zamknij ryj bo tez nic interesujacego nie wnosisz do tego tematu... :/
ZioomeK rozumiem, że to Twój kolega i będziesz go bronić, ale pomyśl rozsądnie. Jednej osobie powiedział, że jest pęknięta, a drugiej już nie???!!! I Ty mówisz, że on o tym nie wiedział? Przeczytaj posty Fridge'a.....
Chyba jednak coś wnoszę do tematu, w którym propaguje się poblażliwe traktowanie krętaczy.
Co byś czuł, gdyby ktoś Ci celowo sprzedał pękniętą ramę? Bo ja bym się konkretnie wqr#il
Chyba jednak coś wnoszę do tematu, w którym propaguje się poblażliwe traktowanie krętaczy.
Co byś czuł, gdyby ktoś Ci celowo sprzedał pękniętą ramę? Bo ja bym się konkretnie wqr#il