DC Presa Canario opinie??? ma to kto
DC Presa Canario opinie??? ma to kto
warto sie zainteresowac tš rama w cenie jest pakiet piasta 150 i stery no i swinger 4 230mm skoku 6,5 kg wagi,ten nowszy model 06 cena poniżej 3500 z gwarš.....oprucz wagi jak sie sprawuje ta rama......i czy warto,ważne dla mnie jest ze mam gware!!!
Ramka jest bardzo dobra... ale ciężka i stworzona z myślą o mocnych uderzeniach z kilku/kilkunastu metrów ... poprostu skrajnie extremalny freeride. Do DH (i także do mocnego fr, bo ramka jest naprawdę malinką na hopach i dropach...a ns-y /odpowiednio zbudowane-czyt. szerokie/ są na niej przyjemnością) zostało zbudowane Cane Corso, ale to jednak troche większa kasa... Odpowiednio zestawione zawieszenie ( nie takie, jak przy naszym spotkaniu w myślonach :P to był 1 dzień jazdy ) i jest pięknie.
Ew tak jak pisze groochas - Rozejrzeć się by trzeba było za czymś innym... Preska jak na mój gust, nie będzie dobrą ramą do dh... choć da się na tym, nie przeczę pojeździć i w tym. Może jakieś używane V10 ? :D
Ew tak jak pisze groochas - Rozejrzeć się by trzeba było za czymś innym... Preska jak na mój gust, nie będzie dobrą ramą do dh... choć da się na tym, nie przeczę pojeździć i w tym. Może jakieś używane V10 ? :D
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
I zeby kto mi nie gadal, ze wychwalam dlatego, ze mam do sprzedania.
Chwale bo jest dobre! Zreszta od zawsze chwalilem i bede chwalil Karpiele bo nadal sa najlepszymi ramami na jakich jezdzilem, a jezdzilem na prawie wszystkim co widzialem na fotach, poza kilkoma egzotykami...
PS. Na moje disco i tak zabraknie mu kasy ( na ramke nie, ale na dobry damper do niej owszem )
Chwale bo jest dobre! Zreszta od zawsze chwalilem i bede chwalil Karpiele bo nadal sa najlepszymi ramami na jakich jezdzilem, a jezdzilem na prawie wszystkim co widzialem na fotach, poza kilkoma egzotykami...
PS. Na moje disco i tak zabraknie mu kasy ( na ramke nie, ale na dobry damper do niej owszem )
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
taaa z tego co wiesz? az tego co wie www.duncon.pl wynika ze 6,5;]freed pisze:Disco to rama na całe życie hehe:) kupujesz , pęknie <o ile > to spawasz,i śmigasz dalej. Wymażona ramka...<33;d
Co do wagi presy.... glory waży ponad 6kg i wszyscy zachwalają..:) a rama jest do dh. Disco bedzie idealne, waga z tego co wiem to ok. 3,5kG:)
yyy no faktycznie:D mu o disco chodzilo:P zwracam honor
-
- Kontakt: