street sprzet
street sprzet
witam polamalem dotychczasoa ramke dragstara i musze zakupic nowa do streetu i musze wybrac miedzy
suburbanem 2007 lub 2006 waga 2500g tylko zastanawia mnie tu okreslenie techniczny street boje sie o jakosc i wytrzymalosc albo
dmr new transition waga 3200g
ewentulanie czekam ni inne propozycje pussy odpada poniewa ma maly kon glowki a capital jest tyko pod v breaki
i jeszcze jedna pytanie pod wzgledem obreczy poniewaz mam sdkladac nowe kola co lepiej wziaszc
double track lub cos z rodziny sun rims czy moze atomlaba trial pimpa tylko ze on jest dosc ciezki
suburbanem 2007 lub 2006 waga 2500g tylko zastanawia mnie tu okreslenie techniczny street boje sie o jakosc i wytrzymalosc albo
dmr new transition waga 3200g
ewentulanie czekam ni inne propozycje pussy odpada poniewa ma maly kon glowki a capital jest tyko pod v breaki
i jeszcze jedna pytanie pod wzgledem obreczy poniewaz mam sdkladac nowe kola co lepiej wziaszc
double track lub cos z rodziny sun rims czy moze atomlaba trial pimpa tylko ze on jest dosc ciezki
Double track to nie jest zbyt dobry wybór do streetu. Przedewszystkim daltego, ze jest naprawde cięzki, szeroki to ogólnie jets obręcz do DH lub FR i nie wiem dlaczego tyle osób na jeżdzina nim w streecie i dircie to jest chyba pozerstwo ;) Juz predzej brał bym S-type a do streetu to single tracka. Atomlaby to bardzo fajne obręcze tyle, że drogie :(
JotEm No to Ci powiem czemu tyle osob na nich jezdzi.. BO SA WYJBCZO MOCNE.. wystarczy??? i co z tego ze jest szeroki i ciezki .. to znaczy ze nie mozna na nim jezdzic w streecie?? Taaa single track do streetu... no to ja Ci zycze powodzenia... DT to bardzo dobra obrecz.. i co z tego ze wszyscy ja ujezdzaja... ale chyba dla tego ze jest dobra... a wedlug mojego uznania to ta obrecz wybitnie nie grzeszy uroda ,a wybralem ja bo wiem ze nie bede musial jej co tydzien do centry oddawac..
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
i tu mam nastepne pytanko co sadzicie o kolach na 24 cale na obreczach s typkach lub double trackach szprychach dt champion i piasty na przod dmr na tyl dmr 14mm singlespeed a oponki hookwormy i czy hookwormy jak chodzi o szerokosc2.5 niewbyly byl lepsze do double tracka ktory jest szerszy od s typka
-
- Kontakt: