Witam chciałem doradzić się Was jaki amorek do 500zł moglbym zakupic.Chodzi mi o street, moze troche dirt.Myslalem nad Duro DJD 07, DJ 4 takim za 499, monitou splice..Moze jakies inne propozycje?co radzicie? Rama to UmfMerida 14"
Pozdrawiam
PS.Napisalem nowy temat gdyż nie znalazłem żadnych w miare na czasie;)
uzywanego dirt jumpera.Duro to sobie odpusc odrazu,splica tez...Pomysl nad tym dj4 lub dj3,2 uzywanym :)
JA za 5 stów kupiłme 1 miesica smiganego dj3 04 130mm :)
pozdro
No apropo tego duro to slyszalem ze chodzi calkiem niezle, i ta regulacja tlumienia powrotu dziala ;), tylko cos czytalem na temat jego kruchości..ze sie lamie..to prawda jest? no ja z garazow nie skacze
Eh, metal to nie szkło nie pizgnie ci na pierwszym dolku.
Moj kumpel wazy cops kolo 120 kg i katowal ostro duro z 2 lata (dropy na plaskie, ze schodów), nie peklo trzymalo sie zaskakująco dobrze i chyba jedyne uszkodzenie jakie bylo to starta anoda. Jak nie bedziesz zaliczał dziobaków ani rzucał rowerem to nic sie z nim nie stanie.
a może by tak się zastanowić nad RST Space Jump?
-oś 20mm through axle
-lagi 36mm !
-z lewej komora powietrzna
-z prawej tłumik olejowy z regulacją odbicia
takie coś na allegro było pare tygodni temu kup teraz 499zł
wydaje się być świetne za te pieniądze właśnie do streetu i dirtu.
bot przypominający na gg o klikaniu w pajacyka:
[url]http://www.pajacyk.no-ip.pl[/url]
jakos chyba nie mam zaufania do rst;p ale skusze sie na to duro chyba..za 330zl mam 130mm, regulacje tlumienia powrotu..noi ten nowszy wydaje sie mocniejszy..
jeśli nie masz zaufania do rst to nie rozumiem jak możesz mieć wątpliwości co do kruchości duro ;/ wszyscy ci gadają żebyś wziął marzoka uzywanego a ty i tak bierzesz to duro to po co zakładałeś ten temat?
no gadalem z gosciem, i dowiedzialem sie tyle ze amor jezdzony 3 tygodnie, koles skladal rower do streetu ale sie w tym nie odnalazl i teraz kupuje pike 130..moze jakis zastrzyk gotowki mial:D:D hehe, no ale to lepsze jest duzo od duro?