Nowy film - Can't Stop - obczajcie to!
Nowy film - Can't Stop - obczajcie to!
Panie, panowie i inne.
Z dumą prezentuje moją najnowszą i jak dotąd najlepszą produkcje. RyyS ma konkurenta ;D
Film kręciłem aparatem i z tego powodu jakośc nie jest najlepsza, ale ludzie, którzy go widzieli mówią że poziom i montaż rekompensuje to.
Zapraszam do oglądania i komentowania
6 min. 20 sek.
http://rapidshare.com/files/20724343/Ca ... p.wmv.html
Z dumą prezentuje moją najnowszą i jak dotąd najlepszą produkcje. RyyS ma konkurenta ;D
Film kręciłem aparatem i z tego powodu jakośc nie jest najlepsza, ale ludzie, którzy go widzieli mówią że poziom i montaż rekompensuje to.
Zapraszam do oglądania i komentowania
6 min. 20 sek.
http://rapidshare.com/files/20724343/Ca ... p.wmv.html
Brring
-
- Kontakt:
Niektore akcje naprawde niezle, te duze chopy glownie, jakosc masakra, po wylaczeniu odetchnalem z ulga, mysle ze gdyby byla lepsza to duuuuzo lepiej by sie ogladala, ale wiem jak to jest ze sprzetem, niestety :(
ogolnie bardzo dobrze 7/10
ogolnie bardzo dobrze 7/10
hmm. jedna rzecz jest ciekawa :P troche nazwe odgapiles, nawet calkowicie, mianowicie juz dosc dawno (ok 3 lata temu) wyszedl film deskorolkowy firmy THE FIRM pod dokladnie takim samym tytulem :P ale wsumie to nie jest najwazniejsze :) film mi sie nawet podoba, gdyby nie jakosc. poziom jazdy na poziomie. pozdro.
-
- Kontakt:
Boże. Kogo ma Ryys? Konkurenta? Tak? Pokonanego z krestesem jedynie. Jak nie lubie pana R. za wypowiedzi na tym Forum to sorry ale jego poziomu długo nie osiągniesz. Statyczne ujęcia, Ciekawa muzyka w 1 częsci, żenujący skill a w zasadzie jego brak u riderów próbujących jeżdzić hmm FR? (Te dropiki dziobowane). Nie wiem który z nich to był Ty ale spodziewałem się więcej od kogoś kto mówi że robi tabletop x-up to nohander. Ciekawe jak to robisz łokcie zginają Ci się w 2 strone? No spoko ma być o filmie. Wyłaczyłem przy końcu bo oczy bolały (nie chodzi tu tylko o jakość)To jakiś banalny zlepek kilku sekundowych filmików bez efektów, przejść i nie zgrywający się z muzyką. Z czym do ludzi no cóż oby dalej było lepiej bo to jest wiele szumu o nic. Pozdro
Lisek-Tm wszystkie fajne nazwy były zajęte a nie widziałem filmu z takim tytułem, ale widzać juz był. gRegor[=Groove=]skane To z RyyS'em nie było na serio więc darujcie sobie, ale chętnie wysłucham więcej złych i dobrych opinii. wiadomo jak to z brakiem kasy na kamery etc. 3 letni aparat nie może być dobry[=Groove=] jeśli ja tak pisałem to jestem dzika dżdżownica, wiele osób korzysta z mojego konta... Więc ktoś mógł zrobić sobie głupi kawał. osobiście jestem z filmu zadowolony bo to mój trzeci. Czekam na więcej krytyki pod tym dobrym i złym kątem
Pozdro
Pozdro
Brring
skoro tyle tu u mnie to az postanowilem obejrzec cale od poczatku do konca... i jakos przezylem, acz z trudem. po pierwsze - jakosc. sprawa oczywista jest, ze nie masz na to wplywu ALE to dlaczego to tyle zajmuje? chyba w polowie tego rozmiaru moznaby sie zmiescic. bardzo mi sie nie podoba, ze polowa filmu jest ciagle na jednym ujeciu, w dodatku loty sa praktycznie takie same, wiec tym bardziej sie to zlewa w jedno. montaz - nie uswiadczylem zbytnio, przydlugie ujecia, zgranie z muza czasem jakies jest, czasem wogole. o jezdzie sie nie wypowiadam bo ani nie moj klimat ani nie o to chodzi przy ocenie filmiku. a i najwazniejsze, co czesto moze zniwelowac wszystkie uprzednio wymienione minusy,jednak w tym przypadku i tego nie ma - klimat. ani sie nie wczulem, ani razu sie nie usmiechnalem. jak dla mnie bardzo slabo.
skane - biorac pod uwage, ze ja naprawde lubie ogladac fajne filmy rowerowe, robie pokazy i staram sie jakos pchac to do przodu to raczej wlasnie dola moge miec przez rzeczy bardzo kiepskie niz bardzo dobre :)
skane - biorac pod uwage, ze ja naprawde lubie ogladac fajne filmy rowerowe, robie pokazy i staram sie jakos pchac to do przodu to raczej wlasnie dola moge miec przez rzeczy bardzo kiepskie niz bardzo dobre :)
Moj 7 letni aparat nagrywa w wyzszej rozdzielczosci. Poza jednym dlugim lotem, ktory powtorzal sie chyba przez 30 sekund i x-upem (choc nei ejstem pewein) w calym filmie nie bylo zadnej sensownej akcji. Albo nie widzialem co sie dzieje albo bylo za ciemno, albo faktyczne nic sie nie dzialo. Bardzo slabo. Z trudem doogladalem dokonca, ale mam nadzieje, ze bedzie lepiej nastepnym razem.
Ssij pento
-
- Kontakt: