No ładny w rzeczy samej bo Dave Watson z reguły robi ładne loty, ale masz mocno opózniony zaplon...Przecie to fragment NWD4 czyli dobre pare lat temu i raczej każdy to juz widzial 10razy
Bym o tym kiedys temat. KOles to Dave Watson juz wspomniany (nazwisko na ulicy napisane :) ) fragment NWD4 to jest chyba skok nad Tour de france w 2003 roku ale nie powiem w jakiej miejscowosci :) Pamietam ze nawet na Eurosporcie to puszczali :D No i fakt zaplon to ty masz niezle opuzniony :p
a ma ktos moze filmik (szczeki dawal kiedy link na zloma" jak koes skacze tego gapa rowi wielkiego nedolota spada na dol i taki glupi kamerzysta go krecil co nie podbiegl ani nic tylko go znalesc nie umial bo zrobil za duze zblizenie
rosa to byl chyba romaniuk albo klassen, nie pamietam
a kamerzysta nie byl glupi, lepiej nakrecic to wszystko niz sekunde przed gleba (albo zaraz po tym jak krzywo kolem dotyka zeimii) wylaczyc kamere - wtedy nawet nikomu tego filmu nie pokazesz...
lizzard king mi nie o to chodiz... mi chopdiz o to ze koles wg zrobil za dzue przyblizenie i znalesc go nie potrfail. Ale nie wydaje mi sie zeby to byl ktos z tej dwojki ktora wymieniles