Muza do filmu DH
Muza do filmu DH
Elko! Mam prośbe czy nieznacie jakichs fajnych kawałków które bedą pasowały do filmu DH!:> Bardzo prosze o pomoc ponieważ szukam i szukam juz z miesiąć i nienoge nic znależć:/ Z góry dzieki
Pozdrawiam
Prosze o niewypowiadanie sie osób które bedą chciały skrytykowac temat i te osoby które niewniosą nic nowego!
Pozdrawiam
Prosze o niewypowiadanie sie osób które bedą chciały skrytykowac temat i te osoby które niewniosą nic nowego!
-
- moderator
- Kontakt:
Mudvayne, Soil, Soilwork, Three days grace
fajne zespoly napewno znajdziesz cos odpowiedniego :D ja bym ci polecil three days grace - time of dying
fajne zespoly napewno znajdziesz cos odpowiedniego :D ja bym ci polecil three days grace - time of dying
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
-
- Kontakt:
części utworów przez was podanych nie znam, ale to co znam jest jak dla mnie za ciężkie... to będzie kolejny film z jakąs napieprzanką zamiast podkładu. ja raczej szukalbym czegos mniej hardcorowego, co nie znaczy ze wolnego - dynamiczna muzyka, ale bez lupania.
np. Lynard Skynard - Whoa Black Betty Bamalam, Sweatshop Union - Close To Home (to bardziej pod luźny fr, ale moze ci sie spodobai) , Bodyrockers - Keep Your Boots On. z troche cięższego, ale jeszcze w granicach rozsadku(mojego:) zespol anti flag i np. i'd tell you but. mnostwo tego jest :)
np. Lynard Skynard - Whoa Black Betty Bamalam, Sweatshop Union - Close To Home (to bardziej pod luźny fr, ale moze ci sie spodobai) , Bodyrockers - Keep Your Boots On. z troche cięższego, ale jeszcze w granicach rozsadku(mojego:) zespol anti flag i np. i'd tell you but. mnostwo tego jest :)
http://www.pinkbike.com/photo/1141798/