Opinie o Kross Sign FR2 (2007)
Opinie o Kross Sign FR2 (2007)
Witam ! mam ptyanko: co sądzicie o rowerze Kross Sign FR2 z 2007r ?
Jego cena wynosi 3999zł. Ma nowy amortyzator RockShox Domain 302 U-Turn o skoku 115-160 mm , nowe tarczowe hamulce hydrauliczne Tektro Auriga Comp :) Co sądzicie o tym amortyzatorze ? Śmigał ktoś z was na bike z tym amorem ? jak z jego pracą , wytrzymałością , sztywnością , itp ...
Piszcie prosze ;] To ważne ... Chce sie dowiedzieć czegoś o tym rowerze (plusy i minusy) z góry thx ;] prosze o szybką odpowiedź ;]
Jego cena wynosi 3999zł. Ma nowy amortyzator RockShox Domain 302 U-Turn o skoku 115-160 mm , nowe tarczowe hamulce hydrauliczne Tektro Auriga Comp :) Co sądzicie o tym amortyzatorze ? Śmigał ktoś z was na bike z tym amorem ? jak z jego pracą , wytrzymałością , sztywnością , itp ...
Piszcie prosze ;] To ważne ... Chce sie dowiedzieć czegoś o tym rowerze (plusy i minusy) z góry thx ;] prosze o szybką odpowiedź ;]
Nie wiem jak sie jeździ na Domainie i tarczowkach tektro ale moim zdaniem model 2007 jest mniej opłacalny niż 2006, ponieważ jest o 1000zł droższy, a wydaje mi sie że 2cm skoku nie robią dużej roznicy a system tłumienia ten sam co w pike, nie jeździłem też na tych tarzczach ale mysle, że jak ktoś ma kupic pierwszy wyczynowy rower w swoim życiu to lepsze będą naprawde dobre, sprawdzone i proste w obsłudze machaniczne BB5. No i duży plus za sztuwną oś z tyłu w 2007.
Pozdrawiam i też czekam na opinie użytkownikow bo sign to dalej ciekawy rowerek.
Pozdrawiam i też czekam na opinie użytkownikow bo sign to dalej ciekawy rowerek.
Sprzedam sprężyę 850 lbs dł 115 mm,mostek Hussefelt 40mm
Narazie nikt sensownie ci na te pytania nie odpowie bo raczej nikt jeszcze tego nie ma. Wiem ze szczeki jezdzil juz dawno na lyricu (wyzszy model niz domain) A sam domain ta wersja co w krosie kosztuje cos kolo 2100zl normalnie wiec napewno sie ten rower kupic oplaca, lecz mniej niz 06. O amorkach poczytaj na stronie harfy-harryson bo to dystrybutor RS na polske.
mysl ze nic lepszego (nowego) w tej cenie nie poskladasz... heble zawsze mozna sprzedac i kupic cos innego :)maciej76polityke maja z deka dziwna bo zbyt duzo nie zarabiali na nich (ludzie brali i sprzedawali na czesci) moze przestala im sie oplacac sprzedaz w takiej cenie :P mysle ze 4000zl to bardzo odpowiedznia cena Pozdro