tekst na laski :D
tekst na laski :D
Elo
Jakie macie sposoby na dobry pocztek?? chodzi mi o to ze poznaje laske i chce jak najlepiej wypasc :D mam juz kilka sugesti ale dajcie jakies swoje :D
pozdro.
Jakie macie sposoby na dobry pocztek?? chodzi mi o to ze poznaje laske i chce jak najlepiej wypasc :D mam juz kilka sugesti ale dajcie jakies swoje :D
pozdro.
www.pinkbike.com/photo/3993305/ :)
-
- Kontakt:
bądz soba, i analizuj sytuacje, zapamietuj co lubi, jak z nią rozmawiac. musisz znalesc na nią sposób. możesz jej powiedziec ze ci sie podoba co w tym zlego, mi sie podoba claudia shiffer i co z tego:D nic na siłe, delikatnie, nie blyszcz inteligencja jak pajac, tylko kiedy trzeba i z rozsadkiem, nie chwal sie jakos bardzo chyba ze zobaczysz ze bardzo ją to bierze. powodzenia, i daj jej fote:D:D:D
gg 9120529
streety i dirty
streety i dirty
www.bravo.pl <-- zapewne seetki takiego typu problemów...
Ehh, ten temat to na serio, czy ktoś znowu sobie jaja robi?
Ehh, ten temat to na serio, czy ktoś znowu sobie jaja robi?
greenman
nie zachowuj sie jak dres i nie zaczynaj od jakiś utartych zwrotów, zakładam ze ubiegasz sie o ładne dziewczę wiec uwierz mi ze z pewnościa zna te tanie grypsy wszystkie wymyśl coś swojego i bądz sobą nie bajeruj bo sie przejedzisz jak sie skapnie i chyba najważniejsze nie zakładaj ze ją wyhaczysz ;d tak jest lepiej bo mozesz miec niespodzianke ;)
nie zachowuj sie jak dres i nie zaczynaj od jakiś utartych zwrotów, zakładam ze ubiegasz sie o ładne dziewczę wiec uwierz mi ze z pewnościa zna te tanie grypsy wszystkie wymyśl coś swojego i bądz sobą nie bajeruj bo sie przejedzisz jak sie skapnie i chyba najważniejsze nie zakładaj ze ją wyhaczysz ;d tak jest lepiej bo mozesz miec niespodzianke ;)
team www.CYKLOTUR.com