Problem :( :( prosze o pomoc ...........
Problem :( :( prosze o pomoc ...........
Witam wszystkich .... mam sprawke ... chcialbym sie dowiedziec czy rama merida umf stormbringer kick 18,5 z damperem rock shox 230 mm nadaje sie do normalnej jazdy ? chodzi mi o jazde po lesie .. 0 chopek i dropów .. poprostu rekraacyjnie .. moze troszke szybsza jazda niz wypoczynkowa heh ... cos w stylu enduro .. wiem ze geometria jest kiepska ale czy poprostu mozna na niej jezdzic normalnie czy ona niepeknie .. yy mówie tez o lekkich dziurach jak to w lesie .. oto foto mojego roweru
http://www.pinkbike.com/photo/1240311/
prosze o solidne wypowiedzi i zgodne z tematem >.< pozdrawiam ALL biker's
i dziekuje za pomoc
http://www.pinkbike.com/photo/1240311/
prosze o solidne wypowiedzi i zgodne z tematem >.< pozdrawiam ALL biker's
i dziekuje za pomoc
*** EnDurO RiDe ***
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
.... Ride My Life ....
Dartmoor 4X
-
- Kontakt:
Drogi michale, zgodnie z tematem - MASZ PROBLEM!!!
Jako samozwańczy psychoanalityk doradzam jeździć po lesie na rowerku z drugiego zdjęcia w podpisie, Kicka sprzedać komuś "prawie normalnemu", a jeżeli to niepomoże, zgłoś się do najbliższej poradni zdrowia psychicznego.
Tam na pewno twoje wołanie o pomoc nie pozostanie bez echa.
Zachęcam innych forumowiczów do pomocy michałowi, tylko wsparcie grupy może mu pomóc!!!
(Sory mam MEGA kaca)
Jako samozwańczy psychoanalityk doradzam jeździć po lesie na rowerku z drugiego zdjęcia w podpisie, Kicka sprzedać komuś "prawie normalnemu", a jeżeli to niepomoże, zgłoś się do najbliższej poradni zdrowia psychicznego.
Tam na pewno twoje wołanie o pomoc nie pozostanie bez echa.
Zachęcam innych forumowiczów do pomocy michałowi, tylko wsparcie grupy może mu pomóc!!!
(Sory mam MEGA kaca)
-
- Kontakt:
hehe już nie raz miałem zlewę z tego "seta"
ten damper w kiepskim kicku
to jak upychanie 17" w maluchu :]
teraz przynosi na myśl geo starego DM dh, też był tak pokracznie wysoki, no ale na tym kończą sie podobieństwa, bo ta merida jest konstrukcyjnie rodem z hipermarketu:)
michal15 weź sprzedaj trochę części i złóż normalny rower do xc/enduro
ten damper w kiepskim kicku
to jak upychanie 17" w maluchu :]
teraz przynosi na myśl geo starego DM dh, też był tak pokracznie wysoki, no ale na tym kończą sie podobieństwa, bo ta merida jest konstrukcyjnie rodem z hipermarketu:)
michal15 weź sprzedaj trochę części i złóż normalny rower do xc/enduro