Witam mam taki problem gdyz zalozylem konto w paypalu i chcialem dodac karte kredytowa ale mam Vise electron a nie Vise i nie moge jej dodac czy to ze to jest Visa electron jest bezposrednia przyczyna tego ze nie moge dodac tej karty ?
I jest jeszcze jeden problem gdyz nie wiem jak wplacic kase na to konto ? czy ktos musi odemnie kupic cos i przelac mi kase w paypalowskich pieniadzach zebym mial kase czy moge sam jakos wplacic kase ?
ok dzieki ale jeszcze nie wiem co do tych pieniedzy- jak narazie nie mam nic na koncie to musi mi ktos przelac jak cos sprzedam czy moge sobie sam jakos przelac kase zeby kupic ramke ?
zapomnialem jeszcze zapytac czy jak bede bral karte vise lub mastercard to czy tam sie duzo placi miesiecznie za ta karte ? tak orientacyjnie wiadomo ze rozne banki maja rozne ceny
ja np dostaje za darmo teraz vise z darmowym utrzymaniem. ale to zalezy od banku i twojego w nim statusu... zbyt personalna sprawa, zeby dalo sie tu cos wiecej powiedziec
Oki dobra. Mam karte kredytowa przyznana przez bank jednak z limitem ylko 500zl. A chcialbym kolesiowi ze stanow przeslac 2000zl. I wlasnie jeszcze jedno... Jaki jest przelicznik waluty? Przeciez ja mu mam przeslać dolary a mam zlotowki na kredytowce??
paypal sam przelicza kase, limit na karcie to jaki debet mozesz zrobic, z tego co wiem mozesz na karte kredytowa wplacac wlasna kase i miec kase na plusie, majac przyznana karte kredytowa Twoj stan konta wynosi 0 zł i mozesz zrobic zadluzenie na 500zł. Jesli sie myle poprawcie mnie.
www.dhslaves.com - Downhill Slaves Rzeszów
http://tiny.pl/77n7 <- na sell
Aha... to juz powoli rozumiem? tylko czy to jest prawda. Aha i jeszcze jedno. Jak zalozysz konto to masz chya jakies ograniczneia donoscnie limitu przesylania pieniedzy. Wiecie cos o tym??