Mielec DH Terror

_Maniek_
Kontakt:

Mielec DH Terror

Post autor: _Maniek_ »

Czesc...chodzi mi glownie o opinie jak na tej ramce sie smiga gdyz naprawde kasy nie mam za wiele a fula chcialbym poskladac...i brakuje mi tylko ramy..zastanawiam sie nad ta z mielca, ale szczerze gowno o niej wiem...tylko nie piszcie bym uzyl opcji szukaj bo wpisujac jakiekolwiek slowa i tak nic nie znajduje..albo maks jeden temat...ramka najprawdopodobniej smigalaby z Manitou Swinger 6 Way oraz boxxerem(poki co)..oraz jeszcze ile skoku ma ta rama??..z gory dzieki za odpowiedzi...
pitbul
Kontakt:

Post autor: pitbul »

daj sobie z nią spokoj wszystko co spawa mielec to kompletne gowno ...ile by niedali wzmocnien peka.
PinkBike http://tiny.pl/w765
Zychu-wawa
Kontakt:

Post autor: Zychu-wawa »

widac ze gowno wiesz..... mielec terror akurat jest do dupy ale moge polecic mielca hunter czy jakos tak slyszalem pare calkiem pozytywnych opinni o tej ramce.... jak dostaniesz tanio to warto...
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Zychu-wawapolecasz rame bo slyszales o niej pare pozytywnych opini?zrob cos dla mnie-jak bede pytal o cos na forum to nie wypowiadaj sie w tych topicach...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Śledziu
Kontakt:

Post autor: Śledziu »

No więc tak. Mielec ma ugruntowaną opinię na podstawie tego co wyczyniali jakieś 3-4 lata temu. Ale jeżeli ktoś pierdoli że cokolwiek spawają to robią to chujowo, to jest popierdolony.

Przykładem że jest inaczej jest Zumbi. Dh Terror to ich własny projekt i osobiście bym go olał, bo wygląda ścierwiasto. Natomiast Hunter.. Projekt Koshala, więc zły nie może być. Bym się nad nim zastanowił zwłaszcza że cena jest śmiesznie niska.

[url=http://slopestyle.pl]Slopestyle.pl[/url] - [b]Magia rowerowej ekstremy[/b]
ODPOWIEDZ