Mielec DH Terror
Mielec DH Terror
Czesc...chodzi mi glownie o opinie jak na tej ramce sie smiga gdyz naprawde kasy nie mam za wiele a fula chcialbym poskladac...i brakuje mi tylko ramy..zastanawiam sie nad ta z mielca, ale szczerze gowno o niej wiem...tylko nie piszcie bym uzyl opcji szukaj bo wpisujac jakiekolwiek slowa i tak nic nie znajduje..albo maks jeden temat...ramka najprawdopodobniej smigalaby z Manitou Swinger 6 Way oraz boxxerem(poki co)..oraz jeszcze ile skoku ma ta rama??..z gory dzieki za odpowiedzi...
-
- Kontakt:
No więc tak. Mielec ma ugruntowaną opinię na podstawie tego co wyczyniali jakieś 3-4 lata temu. Ale jeżeli ktoś pierdoli że cokolwiek spawają to robią to chujowo, to jest popierdolony.
Przykładem że jest inaczej jest Zumbi. Dh Terror to ich własny projekt i osobiście bym go olał, bo wygląda ścierwiasto. Natomiast Hunter.. Projekt Koshala, więc zły nie może być. Bym się nad nim zastanowił zwłaszcza że cena jest śmiesznie niska.
Przykładem że jest inaczej jest Zumbi. Dh Terror to ich własny projekt i osobiście bym go olał, bo wygląda ścierwiasto. Natomiast Hunter.. Projekt Koshala, więc zły nie może być. Bym się nad nim zastanowił zwłaszcza że cena jest śmiesznie niska.
[url=http://slopestyle.pl]Slopestyle.pl[/url] - [b]Magia rowerowej ekstremy[/b]