Jaki proponujecie zestaw: przerzutka tył, łańcuch i kaseta, w jakiejś stosunkowo niskiej cenie?
Jak możecie to dawajcie od razu linki.
Pzdr.
Jaka przerzutka, kaseta i łańcuch?
Jaka przerzutka, kaseta i łańcuch?
PEOPLE=SHIT
-
- moderator
- Kontakt:
Ja właśnie wymieniłem napęd na nowy :) dokładniej:
przerzutka Alivio 05'
kaseta sram 5.0
łańcuch kmc
za przerzutkę dałem 55zł, jakoś mi sie nie podobają te nowsze alivio, a za zestaw kaseta + łańcuch zapłaciłem 79zł ogólnie polecam ;p
przerzutka Alivio 05'
kaseta sram 5.0
łańcuch kmc
za przerzutkę dałem 55zł, jakoś mi sie nie podobają te nowsze alivio, a za zestaw kaseta + łańcuch zapłaciłem 79zł ogólnie polecam ;p
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
ja proponuje coś takiego http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=6152725
mam fajną kasete do sprzedania i przerzuteczke,dość tanio a sprzęt bardzo dobry i nie jest najniższej klasy :P sory za giełde ale ja mam on potrzebuje i może się zgramy ;)
mam fajną kasete do sprzedania i przerzuteczke,dość tanio a sprzęt bardzo dobry i nie jest najniższej klasy :P sory za giełde ale ja mam on potrzebuje i może się zgramy ;)
-
- Kontakt:
Z tanich komponentow, ktore warto kupic:
Kaseta: Shimano Alivio (trwalsza) / SRAM 5.0 (lzejsza)
Lancuch: SRAM PC-48 (mozesz tez Alivio, ale SRAM jest po prostu lepszy ;))
Przerzutka: starsze Alivio albo jakies szosowe Shimano (Sora troche jest dupiata - plastic-fantastic => lapie luzy, lepiej kupic cos z wyzszej grupy).
W przypadku przerzutki gdyby "tanio" to byloby dla Ciebie wiecej kasy - warto dorzucic do czegos lepszego. Co do kasety i lancucha - mam wrazenie, ze wyzsze grupy sa juz przede wszystkim dla milosnikow XC i/lub zbijania masy (jesli sie do nich zaliczasz - tez oczywiscie warto doplacic).
Kaseta: Shimano Alivio (trwalsza) / SRAM 5.0 (lzejsza)
Lancuch: SRAM PC-48 (mozesz tez Alivio, ale SRAM jest po prostu lepszy ;))
Przerzutka: starsze Alivio albo jakies szosowe Shimano (Sora troche jest dupiata - plastic-fantastic => lapie luzy, lepiej kupic cos z wyzszej grupy).
W przypadku przerzutki gdyby "tanio" to byloby dla Ciebie wiecej kasy - warto dorzucic do czegos lepszego. Co do kasety i lancucha - mam wrazenie, ze wyzsze grupy sa juz przede wszystkim dla milosnikow XC i/lub zbijania masy (jesli sie do nich zaliczasz - tez oczywiscie warto doplacic).