Bielsko Biała cyganski las
Bielsko Biała cyganski las
Uwazajcie w oklicy bloni kradną rowerki! dzis mojej matce o malo co by buchneli TREKA ze sklepu!!!!!!!! i to nie byl pierwszy przypadek w tej oklicy a wiecie kazdy rowerowy bielszczan lubi kozia CHAMSTWO
fridge mlody kolo 25 lat z twarzy jakis menel
matka wprowadzila rower do sklepu a gosc powli po cichu wuprowadzil rowerek na pole ... na szczescie zorientowala sie na czas i sporo ludzi bylo , skurwysyn tlumaczyl sie ze chial zobaczyc osprzet a na zewnatrz czekalo jescze paru mlodych chamstwo coraz lepiej w tym kraju sie robi trase ktos celowo zniszczy rowery na oczach kradna szkoda gadac
matka wprowadzila rower do sklepu a gosc powli po cichu wuprowadzil rowerek na pole ... na szczescie zorientowala sie na czas i sporo ludzi bylo , skurwysyn tlumaczyl sie ze chial zobaczyc osprzet a na zewnatrz czekalo jescze paru mlodych chamstwo coraz lepiej w tym kraju sie robi trase ktos celowo zniszczy rowery na oczach kradna szkoda gadac
-
- moderator
- Kontakt:
oO to sam lepiej sie tam nie wybieram :(
moze by ich tak naklepac :D?
moze by ich tak naklepac :D?
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
czesto bywam na błoniach i ani razu mi sie to nie przytrafiło... (od 4 lat tam jezdze) bez stresu ludzie
a MLYNoBIKER gratuluje Ci inteligentnej wypowiedzi mozesz ich sam ich naklepać prosze bardzo. co ci kur,wa da ze naklepiesz im(bardziej prawdopodobne ze oni ci naklepią i nie mów mi kur.wa ze zmontujemy eipe... powodzenia ci życze daj znać jak bedziesz coś planował ) (a masz około 16 lat) przyuwazą cie i bedziesz miał przejebane, bić sie mozesz jak ci bedą krasc rower. osobu które kradną to nie są dzici które sie filmów naoladały i kradną...
P.S. zgłoś to na policje OBOWIAZKOWO
Pozdrawiam
a MLYNoBIKER gratuluje Ci inteligentnej wypowiedzi mozesz ich sam ich naklepać prosze bardzo. co ci kur,wa da ze naklepiesz im(bardziej prawdopodobne ze oni ci naklepią i nie mów mi kur.wa ze zmontujemy eipe... powodzenia ci życze daj znać jak bedziesz coś planował ) (a masz około 16 lat) przyuwazą cie i bedziesz miał przejebane, bić sie mozesz jak ci bedą krasc rower. osobu które kradną to nie są dzici które sie filmów naoladały i kradną...
P.S. zgłoś to na policje OBOWIAZKOWO
Pozdrawiam
-
- moderator
- Kontakt:
skoro dziady kradną to im sie należy nauczka czyli przysłowiowy wpierdol!
Trek Session Park
MLYNoBIKERnie zrozumiales przeslania postu Fridge'a-idz do kata i przemysl co kolega chcial Ci przekazac swoim postem INTERNETOWY CWANIAKU.Zreszta-po co to piszesz?Idz im naklep i juz jak jestes taki pewny siebie.
MaJjCinjestes taki sam jak te dresy-proba kradziezy nie jest dostatecznie mocnym argumentem zeby kogos skatowac.przynajmniej jak dla mnie.kolejny interntetowy kozak.
MaJjCinjestes taki sam jak te dresy-proba kradziezy nie jest dostatecznie mocnym argumentem zeby kogos skatowac.przynajmniej jak dla mnie.kolejny interntetowy kozak.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
-
- moderator
- Kontakt:
"internetowy cwaniak" zes wymyslil.. idz lepiej na rower..
Trek Session Park
MLYNoBIKERwybacz,ale wiekszosc osob wypisujacych w sieci "zrobmy ustawke,napierdolmy",itp,itd to w wiekszosci gowniarze ktorzy tak cwaniakuja przez internet a w realu nie maja odwagi sie postawic komukolwiek.moze w Twoim wypadku jest inaczej-w takim razie dalej nie rozumiem dlaczego piszesz na forum ze nalezy im sie wpierdol i tak dalej zamiast sie tam przejsc i rozwiazac problem.
na rower nie pojde bo jest w czesciach.
na rower nie pojde bo jest w czesciach.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu