umiejetnosci tam macie ale jezeli chodzi o film to polowa ujec mierna i prawie wszystkie ciemne jakby pod slonce, a chopki wygladaja na takie jakies male, generalnie mi sie nie podobalo, marudze?
Zawsze przy filmach się mówi że zrobiony na szybko albo z nudów. Z trickami tak samo. Ja zawsze mówię że staram sie na maxa. Po co stwarzac jakies pozory. Niedawno skeiłeś decade i turndownflipa a teraz mówisz że lajtowy. Co do samego filmu to ja tu nie widzę specjalnego zgrania z muzyką i wybitnych ujęć. Niemniej jednak film ma swój klimat i tricki są dobrze dopracowane, nie sprawiają wrażenia że z jakąś dużą trudnością Wam przychodzi ich wykonywanie. Ogólnie dobry filmik ze swoim klimatem. Podobało mi się, miejscówka też niczego sobie. Gratuluję.
lepsza jakość waży 517MB:( jak ktoś planuje jechać na jakąś superlige albo wpadnie do mnie na mini jam(picnik) dirtowy na hopy w sobote to dam płytke:] okolice łodzi(Ozorków) wiecej info niebawem,elo
Mi sie podoba bardzo zajebiscie,po co siedziec i skladac film nie wiadomo jaki.Chyba lepiej spedzic go na dercie,niz godzinami go robic.Co to ma byc konkurs mlodych talentow w kreceniu filmow,czy pokaz umiejetnosci.
dj2Dla Twojej wiadomości dobre ujęcia i montarz podnoszą jakośc filmu jak i oddają trudnośc i piękno tricków. Chyba milej się ogląda dobrze zrobiony film a nie taki na odpie***l? Same tricki bez pokazania czasem z odpowiedniej perspektywy nie są szczególne. Ale możesz się z tym nie zgodzić.