Będzie dirt park, potrzebne plany !!!

wojtek1111
Kontakt:

Będzie dirt park, potrzebne plany !!!

Post autor: wojtek1111 »

Witam!
Z racji że w moim mieście nie ma gdzie jeździć a wszystko co zbudujemy to nam zniszczą, postanowiliśmy wpaść z wizytą do burmistrza o zrobienie dla nas obiektu sportowego, ku naszemu zdziwieniu burmistrzowi podoba się ten pomysł !! niestety płasko u nas niezmiernie dlatego jedyne co możemy zrobić to dirt park. Powstaną 2 miejsca u nas w mieście gdzie będzie można poskakać. W jednym miejscu powstaną prawdopodobnie 4 dirty w drugim zaś będą to już 2 sekwencje po 4 dirty i stoliki ale te 2 sekwencje powstaną pewnie dopiero w przyszłym roku z racji że jest to plan zagospodarowania 2h terenu na obiekty sportowe łącznie z naszym dirt parkiem. Mam do was prośbe :) potrzebuje plany, projekty, wszystko co pomoże w zbudowaniu miejscówki, mile widziane zdjęcia dirtów aby pokazać burmistrzowi jak to wygląda. najbardziej nam zależy na planach i projektach jak to można zrobić i zagospodarować teren.
jak już powstaną dirty to się zrobi jakieś zawody :D z racji że mieszkam w Piastowie to warszawiacy mają blisko :) jeszcze jedno, potrzebuje kontakt najlepiej kogoś z wawy kto mógłby przyjechać do Piastowa zobaczyć teren i zrobić plan budowy dirtów, oczywiście nie za darmo ;)

Pozdrawiam
Wojtas
BIG_boy
Kontakt:

Post autor: BIG_boy »

spoko ziomek masz kolka w swoim biku gdzie mozna takie kupic (kola albo obrecze i szprychy) i czy nadaja sie one do fr-ostrego ????? a co do zdjec to mam jakies podaj maila albo gg to ci cos powysylam

wojtek1111
Kontakt:

Post autor: wojtek1111 »

BIG_boy kół w polsce nie kupisz :/ obręczy tak samo :/ ogólnie to musisz kupić całe koła, to jest coś takiego jak deemax'y tylko że lepsze :) do FR nadadzą się bardzo dobrze. zdjęcia ślij na mail: wojtas16@op.pl
bikerman
Kontakt:

Post autor: bikerman »

Dobrze się składa bo miałem założyć podobny temat:) i równierz potrzebuje planów budowy...jeżeli coś macie ślijcie na s.h.e.r.m.a.n@wp.pl Pzdr.
http://www.pinkbike.com/photo/2138053/ - Ride !
Johnyk
Kontakt:

Post autor: Johnyk »

No ja tez bym sie dolaczyl, bo mam zamiar cos zbudowac u mnie na działeczce w górach przez ten długi weekend... Jak ktoś coś ma to na GG albo mail: johny.emailer@gmail.com
juraski
Kontakt:

Post autor: juraski »

to wyślijcie i mi bo i my z chłopakami coś może pokopiemy na dercie:D juraski16@o2.pl
Bieliq
Kontakt:

Post autor: Bieliq »

ja też chce! bieliq@gmail.com
Sprzedam Kask 661 Dirt Lid (orzech), mało używany - 65 zł
gimux
Kontakt:

Post autor: gimux »

Proponuje wrzucic fotki na imagesahre, nei trzeba bedzie wysylac kazdemu z osobna na maila. Chyba, ze nie macie nic innego do roboty to i ja bym poprosil - gimux_rule@interia.pl
_kraja_
Kontakt:

Post autor: _kraja_ »

BIG_boy ja pierdole naprawde jestes takim ******? czy temat jest gdzie dostane takie kola?! nie kurwa jest o budowie dirtu wiec po robisz taki off top?!?!!? ja jebie
DoDominik
Kontakt:

Post autor: DoDominik »

gimux pisze:Proponuje wrzucic fotki na imagesahre,
Ja też bym tak proponował ponieważ też planuje jakiegoś dirta i moża by podejrzeć
Lubie Jeździć na rowerze samochodem:D
Johnyk
Kontakt:

Post autor: Johnyk »

Widac nikt takich nie ma, a na googlach nic nie znalazłem ;( ;/
sinnerboy
Kontakt:

Post autor: sinnerboy »

http://www.pinkbike.com/photo/925193/
http://www.pinkbike.com/photo/781409/
http://www.pinkbike.com/photo/769794/

Na pinku jest jeszcze o wiele więcej. Napisz do goscia ktory uploadował ostatnią fotkę, myśle, że jeżeli bedzie na tyle uprzejmy to udostępni wam projekt swojego dirt parku.
pozdro
ODPOWIEDZ