suport a napinacz
suport a napinacz
oddałem rowerek do serwisu wymienili mi pakiet i dzwoni do mnie serwisant tekstem ze pakiet jest za krótki i nie da się zamontować pająka ani rockingu :( czy to może być niedokształcenie serwisanta czy po prostu pakiet może być za krótki??
-
- Kontakt:
lizzard king nie czaje;/ niby jakim cudem 73 ? miałem pakiet na kwadrat o takiej samej długości (rownierz na kwadrat) i napinacz pmsocho w dragu. wszystko dobrze dzaiałąło. nie wiem co jest grane. może w serwisie coś im sie pomyliło ?
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
-
- Kontakt:
takim cudem. drag ma mufe szerokosci 68 i jak wrzucasz napinacz to suport wkrecasz tak jak by mial 73. a jezeli suport ma 68 i rama ma 68 to gdzie chcesz tam upchanc napinacz?
jezeli ty tak miales i ci dzialalo to ok, ale slyszalem o tym, ze moze sie ruszac oska. wiec nie chce mowic komus, ze zadziala, jesli pozniej moze sie zjebac...
jezeli ty tak miales i ci dzialalo to ok, ale slyszalem o tym, ze moze sie ruszac oska. wiec nie chce mowic komus, ze zadziala, jesli pozniej moze sie zjebac...
Mam kawałem PMsocho i przez długi czas jeździłem z pakietem 68mm. Dopiero niedawno, kiedy kupowałem nowy support, to gość w sklepie polecił mi pakiet 73mm. Chodzi o to, że dłuższy pakiet ma więcej gwintu na prawej misce(czyli głębiej wchodzi w ramę). Jeżeli zamontujemy 68mm z socho, to miska będzie łapać mało gwintu i można go uszkodzić.
I jeszcze jedno - może po prostu oś jest za krótka i nie można założyć korby, bo dochodzi blatem do pająka?
I jeszcze jedno - może po prostu oś jest za krótka i nie można założyć korby, bo dochodzi blatem do pająka?