Witam wszystkich. Planujemy wybudowac dirt u nas w Pcimiu. Wstepnie przygotowalem plany do oceny. Prosilbym o porady co zmienic itd.
Nie jestem pewien wymiarow tych hop.
bleee czy obrazicie się jak skorzystam z waszych planów do budowy diru w naszym mieście??? Oczywiście plan bedzie zmieniony, ponieważ musi odpowiadać wymaganiom naszego terenu :)
nie no myślę że z ziemią nie powinno być problemu... przy nowej zakopiance mają tyle zbędnej ziemi że aż rozdają;] tylko załatwic dowóz i mozna działać.
pare miejsc wstepnie upatrzonych, teraz tylko do gminy trzeba isc, duzo za tym bedzie chodzenia ? isc do wojta czy do typa przewodniczacego komisji sportu i rozwoju fizycznego ? foty miejsc Menelos pewnie niedlugo wrzuci
bleee np. ja standardowo wbijam do pana wc prezydenta na kawe i obgadujemy sprawe...a, że on jest zamieszany w sprawe sk8parku to i przy okazji zafunduje dirt :) a co do odstępów to faktycznie za małe...mi optymalnie sie lata jak są te 3-4 metry...
jezeli ma byc ten sam rozped na 3 sekcje to najwieksza powinna byc w srodku, bo trzeba najwiecej skupienia na najwieksze hopy.. a na te 2 obok to zrobcie male profile do najazdu i bedzie elo
tak tez zrobie tylko nie bardzo moglem to sobie wyobrazic jak to robilem, polegalem wylacznie na swojej wyobrazni, bo photoshop to program do grafiki 2d a to jest 3d ;]