zamowilem sobie kola w tym sk;eiej 3 tygodnie temu teraz jestem wkurzony napisalem do nich smsa i odpisali mi ze sa na wakacjach i nie realizuja zmoaien ani nic !!!!!!!!! mogli by cos napisac na stronce ze narazie przerwa a nie !! ja tu czekam pilne kola mi potrzebnme i dupa !! kupilem w mkbiku bo tam zawsze jest ok....grr....co o tym sadzicice ???
Ty weź niezakladaj t6akich gtlopich topicow.Wez wpisz sobie www.rowerowy.com i zobaczysz czy oproczsklepo nieotwozy ci sie jeszcze jedno okienko z czerwonym tłem i niebedzie napisamne że sa na wakacjach.
mnie sie otwiera okienko z czyms takim: "17 lipca pojechaliśmy na wakacje trochę odpocząć wracamy 5 sierpnia; oczywiście możecie zamawiać, po naszym powrocie będzie już dostępna pełna oferta North Shore"
Jak nie jak tak....ee ja miałem zamawiać w tamtym tygodniu u nich koło ale pojechali na wakacje i czekam, bo nigdzie nie widze piast Grimeci, a o tym fakcie dobrze poinformowali :/....
ja tez nielubie tego sklepu pracowanicy sa oblesni nie znaja sie na sprzecie wciskaja kurwa dj i klamia ze zamawiaja czesci a w rzeczywistosci nic ich nie obchodzi pojedynczy klijent
ostatnio bylem sie zapytac o amora chcieli mi dj wcisnac a ja mowie ze dj sie lamie a oni gdzie :/ a ja mowie ze korona a oni mi mowia ze mozna wyminic ze na gwarancji nie ma problemu hehe ciekawe jak by mi sie zlamal na hopie czy bym jeszcze mogl go zaniesc na gwarancje o wlasnych silach zenada no
Dla mnie sklep jest zajebisty... qpel zamawiał koła (grimeca+dm24).. I byo wszystko git... Wiec nie wiem o co chodzi... a na rowerowy.com wyświetla isę okienko i jest napisane że są na wakacjach. i tak jest chyba od 14 to okienkop:D
a mnie w mkbike orzneli :/ qrwa zajebalis mi 2 srubki z mostka supermoto, poszedlem do sklepu metalowego a tam takie srubki kosztuja 25groszy za 2 sztuki ;D i jeszcze mi paragonu na widelec przedni nie dali ;P
może założymy fundacje charytatywną "Rowery Dzieciom"
No pewnie ze jak sobie ktos pop-uy blokuje to nie widzi takich rzeczy. ja kozystam z Opery i tam mam wylanczone to ale czasem musze skorzystac z explorera i jednak widze te okienka.
Tez chcialem zamowic w rowerowy.com kola i hample ale jednak zamówilem kółka u KRABOLA. Jak za taka cene jaka mi zaproponowal to zajebioza... :)
Dla mnie sklep jest wypas... Zamawiałem koła o których wspomniał DJ... Wszystko elegancko, solidnie, za to że musiałem czekać kilka dni bo nie mieli na stanie częsci dostałem naklejki:) Można sie negocjowac... Ty co byś zrobił jakbyś dostał sms-a z zamówieniem na wakacjach, co?? Może przyjechałbyś i wysłał?? Każdy ma prawo do wolnego... A to że ty nie wiedziałes o tym że ich nie ma to tylko twoja wina...