Ramka do fr
Ramka do fr
Jestem amatorem fr i ramka Point 4x jest dobra ?? bo widzialem wiele recenzji ze przy 2 polce odrywa sie glowka jestem ciekawy czy tak bedzie przy Duro bo chcem kupic Sutury xrc za 100 zł opyla sie ?? (dwupółki chyba są lepsze do fr)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
tego evera to już nic i nikt na dobrą drogę nie naprowadzi ... taki człowiek ... :/ ... znowu wszystkie rozumy pozjadał ...
ban niby permanentny ale to wielkie kłamstwo ... :/
Point będzie dobry jeśli zaczynasz, a piszesz że amator jesteś, nie bój się, nie połamiesz jej, wiem bo skaczę na niej już chwilę i żyje chociaż się wszyscy dziwią (tylko na płaskei nie ląduj)
ban niby permanentny ale to wielkie kłamstwo ... :/
Point będzie dobry jeśli zaczynasz, a piszesz że amator jesteś, nie bój się, nie połamiesz jej, wiem bo skaczę na niej już chwilę i żyje chociaż się wszyscy dziwią (tylko na płaskei nie ląduj)
Punx Not Dead !!!
!^_BYKU_^!widzialem, jezdzilem - lipa straszna w porownaniu do jb.
Boruta chwalisz pointa bo masz.
JumpintheFiRe twoj post nie udzieli mu zadnej konkretnej odp.
JumpintheFiRe po czym stwierdzasz ze slaby ? po ktos Ci tak powiedzial, jak powie ze mocny to bedziesz tez mowil ze mocny. jezdzij , katuj sprzet i pisz. a nie z innych waidmosci. Chyba ze jezdziles na nim i go polamales to zmienia fakt. ja jezdzilem wpradzie tylko 2 dni - pozcyzlem od kumpla i lipa straszna, to wogole nie ramka do agresywnej jazdy. bierz draga , bo jb tez nie da rady z 2polka.
Boruta chwalisz pointa bo masz.
JumpintheFiRe twoj post nie udzieli mu zadnej konkretnej odp.
JumpintheFiRe po czym stwierdzasz ze slaby ? po ktos Ci tak powiedzial, jak powie ze mocny to bedziesz tez mowil ze mocny. jezdzij , katuj sprzet i pisz. a nie z innych waidmosci. Chyba ze jezdziles na nim i go polamales to zmienia fakt. ja jezdzilem wpradzie tylko 2 dni - pozcyzlem od kumpla i lipa straszna, to wogole nie ramka do agresywnej jazdy. bierz draga , bo jb tez nie da rady z 2polka.
-
- Kontakt:
!^_BYKU_^! no dokladnie wez sie od niego odp. Bo ma racje point to gowno. Nigdy bym tego nie kupil, a pierdolenie o tym, ze ktos jest poczatkujacy to nie polamie jest bezsensu bo to strata czasu. Za ile sprzedasz ramke uzywanego pointa? Za 100 zeta? Szkoda czasu i nerwow bo jakbym mial przy kazdym bunnym myslec czy juz odpadnie czy jeszcze nie bo nie wiem czy jeszcze jestem poczatkujacy czy pro to wolalbym nie jezdzic.
Ssij pento
Point ja bede go krytykował widziałem juz jak odjezdza dobrze ze koles miał integrala i goglami bo by było z nim kiepsko :D
pewnie ci chodzi tego od mk bike za 230 zł no za ta cene to nie bedzie kokosów ale wolałbym kupic juz jakiegos uzywanego draga ,amstafa,jb jesczce dołozyc troszke i było ok
a co do 1 czy 2 połki to jak komu wygodnie :P
pewnie ci chodzi tego od mk bike za 230 zł no za ta cene to nie bedzie kokosów ale wolałbym kupic juz jakiegos uzywanego draga ,amstafa,jb jesczce dołozyc troszke i było ok
a co do 1 czy 2 połki to jak komu wygodnie :P
Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami
Boruta widzac pekajace pointy od byle czego i kilka filmikow jak glowka odpada tak o. Wlasnie balbym sie. Monstera bym nie polamal natomiast pointa mysle, ze bez problemu. Juz wole ramy, ktore epkaja, a nie robia chyc i nie ma. Wracajac do myslenia obecnie wlasnie lecac cos mysle cyz damper mi sie rozjedzie czy nie i powiem Ci, ze zle sie z tym czuje bo jak lece cos w rytmie to za duzo mysle...
Ssij pento
Nie wiem skladam na szybkiego kay tez niemam za duzo bo u mnie w domu z kasa cienko same 700 zl idzie na oplaty reszta z 1000 zl na przetrwanie wiec ja uzbieralem dotad (przez rok) 440 zl.
a co do bledow ortograficznych to sory ale mam troszke rozepsutego kompa i ma lagi walony ze nie wiem czasami co pisze.
bo Suntour xrc wydaje sie byc dobrym amorem 120mm jak dla mnie amatora fr to chyba wystarczy narazie.
To ze na plasko nie skakac to tez wiem bo dragstar po 3 metrach moze nie wytrzymac :)
a co do bledow ortograficznych to sory ale mam troszke rozepsutego kompa i ma lagi walony ze nie wiem czasami co pisze.
bo Suntour xrc wydaje sie byc dobrym amorem 120mm jak dla mnie amatora fr to chyba wystarczy narazie.
To ze na plasko nie skakac to tez wiem bo dragstar po 3 metrach moze nie wytrzymac :)
-
- Kontakt: