Ramka do fr

Damian45
Kontakt:

Ramka do fr

Post autor: Damian45 »

Jestem amatorem fr i ramka Point 4x jest dobra ?? bo widzialem wiele recenzji ze przy 2 polce odrywa sie glowka jestem ciekawy czy tak bedzie przy Duro bo chcem kupic Sutury xrc za 100 zł opyla sie ?? (dwupółki chyba są lepsze do fr)
JumpintheFiRe
Kontakt:

Post autor: JumpintheFiRe »

kup sobie najpierw slownik ortograficzny i poczytaj troche forum, bylo juz wszystko o co pytasz
g3riders.com
http://matash.pinkbike.com/album/Freeride/
froger34
Kontakt:

Post autor: froger34 »

ponit + dwupólka to śmierć główka w poincie to przy rst odpada, ale zależy od tego jak jeździsz ja w życiu nie kupił bym Pointa. Daruj sobie go..
> HWDP <
Kontakt:

Post autor: > HWDP < »

ty se jaja robisz ziomek ? Point i 2 polka, to jak drop 10m na ramie gtix.
inq
Kontakt:

Post autor: inq »

> HWDP < pisze: 10m na ramie gtix.
tak sprobuj :)
!^_BYKU_^!
Kontakt:

Post autor: !^_BYKU_^! »

> HWDP < po *** sie wypowiadasz jak na oczy pointa nie widziałes?
My bike:
http://img338.imageshack.us/my.php?image=img9516fc9.jpg
Boruta
Kontakt:

Post autor: Boruta »

tego evera to już nic i nikt na dobrą drogę nie naprowadzi ... taki człowiek ... :/ ... znowu wszystkie rozumy pozjadał ...

ban niby permanentny ale to wielkie kłamstwo ... :/

Point będzie dobry jeśli zaczynasz, a piszesz że amator jesteś, nie bój się, nie połamiesz jej, wiem bo skaczę na niej już chwilę i żyje chociaż się wszyscy dziwią (tylko na płaskei nie ląduj)
Punx Not Dead !!!
> HWDP <
Kontakt:

Post autor: > HWDP < »

!^_BYKU_^!widzialem, jezdzilem - lipa straszna w porownaniu do jb.

Boruta chwalisz pointa bo masz.
JumpintheFiRe twoj post nie udzieli mu zadnej konkretnej odp.
JumpintheFiRe po czym stwierdzasz ze slaby ? po ktos Ci tak powiedzial, jak powie ze mocny to bedziesz tez mowil ze mocny. jezdzij , katuj sprzet i pisz. a nie z innych waidmosci. Chyba ze jezdziles na nim i go polamales to zmienia fakt. ja jezdzilem wpradzie tylko 2 dni - pozcyzlem od kumpla i lipa straszna, to wogole nie ramka do agresywnej jazdy. bierz draga , bo jb tez nie da rady z 2polka.
!^_BYKU_^!
Kontakt:

Post autor: !^_BYKU_^! »

> HWDP < a co połamałes tego pointa? ty wiesz co to agresywna jazda?
My bike:
http://img338.imageshack.us/my.php?image=img9516fc9.jpg
kosa
Kontakt:

Post autor: kosa »

BYKU a czy ty musisz kurna evera krytykowac? daj juz mu spokoj chlopie.

Damian45 napisz ile kasy chcesz wydac na sprzet to chlopaki ci jakos konkretniej doradza.
"Słaby jest ten, kto godzi się z klęską"
http://www.pinkbike.com/photo/1036694/
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

!^_BYKU_^! no dokladnie wez sie od niego odp. Bo ma racje point to gowno. Nigdy bym tego nie kupil, a pierdolenie o tym, ze ktos jest poczatkujacy to nie polamie jest bezsensu bo to strata czasu. Za ile sprzedasz ramke uzywanego pointa? Za 100 zeta? Szkoda czasu i nerwow bo jakbym mial przy kazdym bunnym myslec czy juz odpadnie czy jeszcze nie bo nie wiem czy jeszcze jestem poczatkujacy czy pro to wolalbym nie jezdzic.
Ssij pento
Boruta
Kontakt:

Post autor: Boruta »

point to rama ze średniej póły

tak już Ci uwierzę że jak zapier****sz piecem z góry to myślisz akurat o tym że ci główka odjedzie

i co zabijesz sie jak Ci główka odpadnie jak będziesz pół metra nad ziemią ? jak monstera połamiesz to też mówisz że go gówno ?
Punx Not Dead !!!
compaq
Kontakt:

Post autor: compaq »

Point ja bede go krytykował widziałem juz jak odjezdza dobrze ze koles miał integrala i goglami bo by było z nim kiepsko :D

pewnie ci chodzi tego od mk bike za 230 zł no za ta cene to nie bedzie kokosów ale wolałbym kupic juz jakiegos uzywanego draga ,amstafa,jb jesczce dołozyc troszke i było ok

a co do 1 czy 2 połki to jak komu wygodnie :P
Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Boruta widzac pekajace pointy od byle czego i kilka filmikow jak glowka odpada tak o. Wlasnie balbym sie. Monstera bym nie polamal natomiast pointa mysle, ze bez problemu. Juz wole ramy, ktore epkaja, a nie robia chyc i nie ma. Wracajac do myslenia obecnie wlasnie lecac cos mysle cyz damper mi sie rozjedzie czy nie i powiem Ci, ze zle sie z tym czuje bo jak lece cos w rytmie to za duzo mysle...
Ssij pento
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

Jezu nie :/ po co sa wogole te komunie. Przejrzyj temat o tanich ramach, sprzetownie, POczytaj co to jest fr wogole, przyjmij do serca jezusa i potem pogadamy :D
łukiś
Kontakt:

Post autor: łukiś »

!^_BYKU_^! ja tam sie z bykiem zgadzam ;]
a dwupółki wcale nie są lepsze do FR (zresztą zależy czym dla ciebie jest freeride)
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
Damian45
Kontakt:

Nie wiem skladam na szybkiego kay tez niemam za duzo bo u mnie w domu z kasa cienko same 700 zl idzie na oplaty reszta z 1000 zl na przetrwanie wiec ja uzbieralem dotad (przez rok) 440 zl.
a co do bledow ortograficznych to sory ale mam troszke rozepsutego kompa i ma lagi walony ze nie wiem czasami co pisze.
bo Suntour xrc wydaje sie byc dobrym amorem 120mm jak dla mnie amatora fr to chyba wystarczy narazie.
To ze na plasko nie skakac to tez wiem bo dragstar po 3 metrach moze nie wytrzymac :)
Damian45
Kontakt:

aha BOMBEL ja komunie juz mialem mam 13 lat a ze mam ciezka sytuacje w domu nie moja winadlatego musze kupywc najtansze ale dobre dla amatora przeciez nie bede jezdil tak jak wy jakies backflip i reszta a fr to jest poprostu skakanie w terenie np jakies stoliki i inne tego tupu zeczy
[=Groove=]
Kontakt:

Post autor: [=Groove=] »

> HWDP <No wiadomo że przy Tobie nic nie wytrzyma z dwupółką a już na bank nien JB. W poincie podoba mi się że ma poziome haki i na tym konczą się jego zalety wg mnie. Skoro sytuacja zmusza. Szkoda że tak późno bo miałem amstaffa za 250zł ze sztycą Accenta.
ODPOWIEDZ