Wiem wiem tematy o tych obręczach były poruszane nieraz przeszukałem forum oraz sprzętownie opinie są podzielone ale jak wiadomo z czasem mimo wszystko jest więcej osób które używało tych obręczy i tym samym opinii o nich. Prosił bym o wypowiedzi osób które jeździły na tej obręczy a nie słyszały z ogólnej opini że jest dobra lub zła. Chce poskładać dwa koła 26'' na 36h. Mają one mieć zastosowanie do lekkiego Enduro / FR. Składając koła chce aby były one lekkie i wytrzymałe z tego co wiem single track waży ~600gram a s-type ~700gram (jeśli ktoś zna prawdziwe wagi tych obręczy prosił bym o ich podanie) Zapewne większość wypowiedzi będzie kierowana na s-type ale czy jej wytrzymałość jest warta ~200gram? :) i kilka plnów więcej... Najlepszą wypowiedz dał by ktoś kto miał obie obręcze :)
Prosił bym o nie robienie ot i nie podawanie innych obręczy w grę wchodzą tylko te które podałem :]
Czekam na wasze odpowiedzi buziaki : *
Single Track vs S-Type
-
- Kontakt:
Single Track vs S-Type
[S] single track 24' camuflage + ns coster + DT etc/71rap
-
- moderator
- Kontakt:
ja się wypowiem na temat single tracka mam takie dwa, po 32szprychy no i sie trzymia bardzo ładnie, tylko raz za czas trzeba dobrze naciagnac szprychy. jesli chcesz do lekkiego enduro/fr to ja bym ci polecił je
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/