Witam
jeszcze nie dawno czytalem na forum o bananach do gianta atxa, dzieki którym mozna było uzyskac z niego 203mm skoku
Czy ktos moze wie gdzie mozna takie banany dostac??
bodajze Motomysz pisał o tym
pozdrawiam
To jest raczej dosc wazny element zawieszenia , wiec nie wiem czy taki "dorabiany" przez jakiegos fachowca byłby wystarczająco pewny zeby na tym jeździc.
jest gdzies w necie stronka z ta firma co to robi, robi tez sprezyny... widzialem to dosc spory kawalek czasu temu... bylo tam wszystko cale rysunki techniczne itp itd.. bylo chyba z 4 rodzaje mostow
RoMio*Dh off: dopasowałes w końcu tego monstera? bo kiedys ci cos nie grało, jakies problemy z długościa strówki czy coś tam nie tak miałeś, zrobiłeś? co to było i jak to rozwiazałeś? sry za off.
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
obecnie mam Boxxera WC 2004 i jestem bardzo zadowolony. Monstera sprzedałem mimo ze dawał rade, po zmianie oleju na zadszy pracował całkiem zwawo. Nie smiej sie , to mój pierwszy full i jakos daje na nim rade w zawodach. Samego Monsterka nie udało mi sie dopasowac, musiałbym kupic wysoką półke za którą gregorio krzyczy sobie 500 zł , wiec nie opłaca sie to w zaden sposób.