wypadek bmx
wypadek bmx
http://www.youtube.com/watch?v=kZn7DuFA ... ed&search=
Poszła dętka , ale czy to znaczy że mógł mieć inaczej napompowane koło , tak aby nic mu się nie stało ? czy może przy takich lotach sprzęt stoi pod znakiem zapytania ?
Poszła dętka , ale czy to znaczy że mógł mieć inaczej napompowane koło , tak aby nic mu się nie stało ? czy może przy takich lotach sprzęt stoi pod znakiem zapytania ?
bylo juz milion razy
nikt w miare normalny nie bedzie sie bral za takie cos bez conajmniej orzeszka
z reszta nie wiem czy to mial byc stairgap czy chcial to przeskoczyc w kazdym razie takie numery na ixie malo sensowne jak dla mnie
sprzet moze zawsze zawiesc
nikt w miare normalny nie bedzie sie bral za takie cos bez conajmniej orzeszka
z reszta nie wiem czy to mial byc stairgap czy chcial to przeskoczyc w kazdym razie takie numery na ixie malo sensowne jak dla mnie
sprzet moze zawsze zawiesc
"po dość długiej nieobecności..."
http://ujeb.pl?hhi3tMB6HU - rower
http://ujeb.pl?hhi3tMB6HU - rower
***** - myślę, że to określenie chyba najlepiej odwzorowuje inteligencję i myślenie tego kolesia. Na BMX w zyciu bym czegos takiego nie skoczyl, a tymbardziej bez chelmu. Jak by miał byle jaki kask to już by było z nim lepiej... Ciekawe co mu sie stało, bo krwi było sporo...
Zacenzurowali ***.e... Tam miało być DE.BIL
Zacenzurowali ***.e... Tam miało być DE.BIL
Ale tak już jest że ci na bmx'ach jeżdżą na streecie bez kasku i zazwyczaj breakless - a przynajmniej ja nie widziałem na żadnym filmiku uk/usa żeby ktokolwiek o tym myślał.
Nie wiem czy orzech by coś pomógł , bo i tak wg. mnie twarz sobie zdarł.
Może za bardzo napompowane było kółko ? Gdyby nie walnęło mu koło to by przecież wylądował , wierzył słusznie w swoje umiejetności tylko niesłusznie w sprzęt ;]
Nie wiem czy orzech by coś pomógł , bo i tak wg. mnie twarz sobie zdarł.
Może za bardzo napompowane było kółko ? Gdyby nie walnęło mu koło to by przecież wylądował , wierzył słusznie w swoje umiejetności tylko niesłusznie w sprzęt ;]
Ciekawe czy tacy kolesie przyjeliby sponsoring firmy ktora produkuje ochraniacze... to sie troche chyba przeczy z ich kultura ;O
Sam juz nie wiem czy to on jest de.bil , czy cala reszta ktora filmowala , patrzyla na to tez.
Kazdy mogl zareagowac , jednak tego nie zrobili. Ujecie do filmiku wazniejsze niz ludzka twarz w sensie doslownym. Sadze ze koles juz nigdy nie bedzie wygladac tak jak wygladal.
Sam juz nie wiem czy to on jest de.bil , czy cala reszta ktora filmowala , patrzyla na to tez.
Kazdy mogl zareagowac , jednak tego nie zrobili. Ujecie do filmiku wazniejsze niz ludzka twarz w sensie doslownym. Sadze ze koles juz nigdy nie bedzie wygladac tak jak wygladal.
ja się tylko zastanawiam czym uzupełniają te spore ubytki zdartego mięsa i skóry i to jeszcze na twarzy ... pewno jakieś przeszczepy ... no na pewno nie będzie wyglądał już nigdy normalnie, a i tak Bogu dziękować jak przeżył ... niektórzy to naprawde nie mają żadnych ograniczeń, niczego się nie boją i takie są tego skutki ... żeby miał ochraniacze i pełny kask i najlepiej zbroje to pewno skończyło by się na potłuczeniach albo złamaniach a tak to gościu zmienił sobie życie w koszmar ...