jaki napinacz do ballistic'a?

solo style
Kontakt:

jaki napinacz do ballistic'a?

Post autor: solo style »

Zwracam się prośbą o pomoc w wybraniu napinacza łańcucha(do 160zł) do ramy Ballistic dual z suportem na kwadrat, chciałbym sobie takowy sprawić a nie chcę kupować w ciemno :)
Pozdrawiam i dzięki z góry
Maciek 89
Kontakt:

Post autor: Maciek 89 »

moim zdaniem dobry truvawiv box guide ale czy będzie pasować to nie wiem może wypowiedzą się więksi znawcy tematu odemnie, natomiast nie polecam bop-a nac nac-a
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

Boxa juz za 120zł kupisz i mysle ze to bedzie dobry wydatek, mialem tez pmsocho i jak juz pisalem w wielu podobnych tematach obydwa sa godn polecenie. Za ta cene mozesz poszukac tez jakiegos shaman racing. No i polecam sprzetownie i szukajke.
solo style
Kontakt:

Post autor: solo style »

Czy rodzaj suportu ma znaczenie? bo nie dokońca ogarniam na jaką część się montuje tego typu napinacz, interesuje mnie PRODIGY PROFES, który ma opcje montażu na iscg i pod wkład suportu, czekam na wasze porady.
Pozdrawiam i z góry thx ;]
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

Czy kwadrat czy isis i tak to przykrecisz. ProfesK to raczej to samo co box guide i temu podobne. Oblookaj sobie sprzetownie i poczytaj.
ODPOWIEDZ