shiver sc 2002
shiver sc 2002
elo wlsnei dotarl do mnie shiverek sc z 2002r lecz jest male ale. nie jest on w takim stanie jak bylo mowione. Co siedzi w lewej goleni?? bo stamtad dochodzi pykanie. Czy tam jest cos innego niz hcsv?? czy rzeczywiscie da sie wlonczyc tym pokretelkiem calkowicie skosk czy to jakies nieudolnie dzialajace(zepsute) tlumienie??
mimo wszystko zatrzymalbym amorka jesli nie byloby to zbyt powazne.
mimo wszystko zatrzymalbym amorka jesli nie byloby to zbyt powazne.
czaju
Czyli 1000zł tak około wyjdzie.
Na twoim miejscu nie martwił bym sie tym, ja tak rok przejeździłem, później to ja nawet nie wiedziałem że puka... Tylko jak ktoś mi przypomniał. Teraz mam pike, i puka mi lekko sprężyna, bo na niej jest taka gumka która sie zsuwa ;/ Jak jeźdze na bike , to nie słysze , jak ktoś jeździ na moim bike to dopier słysze :-)
Czyli 1000zł tak około wyjdzie.
Na twoim miejscu nie martwił bym sie tym, ja tak rok przejeździłem, później to ja nawet nie wiedziałem że puka... Tylko jak ktoś mi przypomniał. Teraz mam pike, i puka mi lekko sprężyna, bo na niej jest taka gumka która sie zsuwa ;/ Jak jeźdze na bike , to nie słysze , jak ktoś jeździ na moim bike to dopier słysze :-)
ja mialem Shive SC i pukały mi te pokrętełka. w Shivie DC tez czasem pukaja.
Co ty sie dziwisz ten amor jest z 2002r czyli ma juz 5 lat wiec ma prawo cos w nim pukac,
Sprawdź czy regulacje dzialaja i czy ładnie pracuje. jeśli tak to olej to pukanie albo rozbierz amora i szukaj przyczyny jesli ci sie chce.
ale ja bym sobie odpuscil.
Weź pod uwage ze czasem pukają sprezyny o lage. i to tez moze byc powod tego pukania.
Co ty sie dziwisz ten amor jest z 2002r czyli ma juz 5 lat wiec ma prawo cos w nim pukac,
Sprawdź czy regulacje dzialaja i czy ładnie pracuje. jeśli tak to olej to pukanie albo rozbierz amora i szukaj przyczyny jesli ci sie chce.
ale ja bym sobie odpuscil.
Weź pod uwage ze czasem pukają sprezyny o lage. i to tez moze byc powod tego pukania.
wookie85
1. Eta była w 2003 roku. Ten shiver to 2002, i posiada ECC.
2. Później napisał że regulacja ok, i ze zostało tylko pykanie.
3. Jak koleś nie umie , to jeszcze coś popsuje, a cieżko dostać części do SC.
czaju Taka mała rada odemnie, bo nie wiem czy wiesz. Na blokadzie ECC , ani ETA ( chociaż tam jest ECC , ale pisze na wyrost ) NIE WOLNO SKAKAĆ. To jest tylko do tego żebyś mógł na podjeździe włączyć i na stojąco bez pompowania amortyzatora podjechać.
1. Eta była w 2003 roku. Ten shiver to 2002, i posiada ECC.
2. Później napisał że regulacja ok, i ze zostało tylko pykanie.
3. Jak koleś nie umie , to jeszcze coś popsuje, a cieżko dostać części do SC.
czaju Taka mała rada odemnie, bo nie wiem czy wiesz. Na blokadzie ECC , ani ETA ( chociaż tam jest ECC , ale pisze na wyrost ) NIE WOLNO SKAKAĆ. To jest tylko do tego żebyś mógł na podjeździe włączyć i na stojąco bez pompowania amortyzatora podjechać.