Rower na początek
Rower na początek
Witam wszystkich,
Dzisiaj wpadłem na całkiem imho dobry pomysł.
Można by zrobić podklejony temat w dziale Dla Początkujących pod tytułem: ROWER NA POCZĄTEK
Można by było wrzucać tam rowery do różnych dyscyplin (DH,FR,Dirt,Street,Enduro) za różną kase powiedzmy do 4000zł (taka graniczna kwota)
Pisało by się tam ich wady i zalety powiedzmy w takiej formie:
Nazwa roweru
Cena
Osprzęt
Plusy
Minusy
Link do zdjęcia
Aha,każdy post musi być o innym rowerze,taka powiedzmy namiastka sprzętowni w którą nikt nie wchodzi :P A na dziale Dla Początkujących już nieraz szlag trafia jak widzi się takie samo pytanie 2-3 razy w tygodniu.Wyręczyło by to trochę moderatorów. Co sądzicie o tym pomyśle?!
Pozdrawiam,
Matos. :)
Dzisiaj wpadłem na całkiem imho dobry pomysł.
Można by zrobić podklejony temat w dziale Dla Początkujących pod tytułem: ROWER NA POCZĄTEK
Można by było wrzucać tam rowery do różnych dyscyplin (DH,FR,Dirt,Street,Enduro) za różną kase powiedzmy do 4000zł (taka graniczna kwota)
Pisało by się tam ich wady i zalety powiedzmy w takiej formie:
Nazwa roweru
Cena
Osprzęt
Plusy
Minusy
Link do zdjęcia
Aha,każdy post musi być o innym rowerze,taka powiedzmy namiastka sprzętowni w którą nikt nie wchodzi :P A na dziale Dla Początkujących już nieraz szlag trafia jak widzi się takie samo pytanie 2-3 razy w tygodniu.Wyręczyło by to trochę moderatorów. Co sądzicie o tym pomyśle?!
Pozdrawiam,
Matos. :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
maciej76 nie zgodzę się. Tematów o tym samym jest zbyt dużo :/ A na forum Dla Początkujących i tak się będzie coś dziać,w końcu taka natura "początkujących". Po za tym,to nie jest projekt na każdą część oddzielnie,ale będzie obejmował tylko rowery w całości :)
Pozdro,
Matos.
Pozdro,
Matos.
[url=http://infobot.pl/r/1aIW]PinkBike[/url]
[url=http://infobot.pl/r/1aIR]Allegro[/url]
[url=http://infobot.pl/r/1aIR]Allegro[/url]
-
- Kontakt:
Matos
"Aha,każdy post musi być o innym rowerze"
tak się nie da bo każdy ma inne zdanie.
wejdz na sprzętownie i zobacz jakie są podzielone opinie...
jednemu pasuje Dragstar innemunie nie pasuje bo ma geo i coś tam jeszcze hu**we,
no po prostu firm się narobiło i ludzie mają problem z wyborem (nie dziwie się)
zakładanie takiego działu MIJA SIĘ Z CELEM.
jeżeli byłoby więcej rzeczowych, konkretnych I UZASADNIONYCH opinii NA SPRZĘTOWNI (nie tylko o rowerach ale i o osprzęcie to NAPEWNO... uniknelibyście bezsensownych tematów
cytat, recenzja.
"Ta rama to wielki jedno gówno !!! Złamała mi sie w stricie!!! cocaina to gówno"
bez sensu :P
ja osobiście nie sugerowałbym sie taką opinią przy zakupie, a takich opinii jest cała góra.
"Aha,każdy post musi być o innym rowerze"
tak się nie da bo każdy ma inne zdanie.
wejdz na sprzętownie i zobacz jakie są podzielone opinie...
jednemu pasuje Dragstar innemunie nie pasuje bo ma geo i coś tam jeszcze hu**we,
no po prostu firm się narobiło i ludzie mają problem z wyborem (nie dziwie się)
zakładanie takiego działu MIJA SIĘ Z CELEM.
jeżeli byłoby więcej rzeczowych, konkretnych I UZASADNIONYCH opinii NA SPRZĘTOWNI (nie tylko o rowerach ale i o osprzęcie to NAPEWNO... uniknelibyście bezsensownych tematów
cytat, recenzja.
"Ta rama to wielki jedno gówno !!! Złamała mi sie w stricie!!! cocaina to gówno"
bez sensu :P
ja osobiście nie sugerowałbym sie taką opinią przy zakupie, a takich opinii jest cała góra.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: